Ce mireasă superbă a fost Adelina Pestriţu!

Ieri a fost o zi mare şi plină de emoţii pentru Adelina Pestriţu. Îmbrăcată într-o superbă rochie albă de mireasă, strălucind de fericire, a păşit în faţa altarului la braţul soţului ei, Virgil Şteblea. Cununia religioasă a venit la 17 zile de când cei doi şi-au oficializat relaţia la Starea Civilă.

Adelina şi-a făcut apariţia sâmbătă, puțin după ora 17.00, la Biserica Naşterea Maicii Domnului din Dorobanţi. A coborât dintr-un bolid de lux negru, ajutată de cele 6 domnişoare de onoare, care se întreceau în aranjatul voalului şi trenei. Vedeta a purtat o rochie superbă cu o trena lungă de trei metri, care a cam încurcat-o puţin atunci când a urcat scările bisericii la braţul tatălui ei. Buchetul de mireasă a fost alcătuit din cale de culoare grena, iar domnişoarele de onoare au avut buchete din cale albe. Atât Adelina, cât şi soţul ei, Virgil Şteblea, au fost extrem de emoţionati, mai ales că Adelina, cu o zi înainte de nuntă a ajuns la medic din pricina unei răceli. Mirii au plâns de emoţie în timpul cununiei, iar acest lucru a fost vizibil şi la ieşirea din biserică, căci cei doi încă îşi mai ştergeau lacrimile şi aveau ochii roşii. “Am avut emoţii, într-adevăr, dar ne-am calmat. Dumnezeu este cu noi în fiecare zi... De astăzi începând, şi oficial. Vă mulţumesc foarte mult că sunteţi aici”, a spus Adelina la ieşirea din biserică.

untitled-1.jpg

Vineri seara, s-a distrat cu  domnişoarele de onoare la  petrecerea burlăciţelor, pe care  au ţinut-o într-o cameră de hotel
Fotografii: Sever Gheorghe

La ceremonie a luat parte şi fetiţa mirilor, Zenaida Maria, în vârstă de aproape un an. Micuţa a stat în braţele mamei sale aproape pe tot parcursul slujbei religioase. La biserică au fost prezente şi Oana Roman cu fetiţa ei, Isabel, dar şi Cristina Şişcanu cu micuţa Petra. Mama miresei a fost extrem de elegantă, optând pentru o rochie de culoare bleumarin, lungă. La plecare, Adelina a fost ajutată de un bodyguard să urce în maşină. De altfel, pe parcursul slujbei, intrarea bisericii a fost păzită de câţiva bodyguarzi. 

Trebuie spus că, pentru nunta ei, bruneta a implicat o armată de oameni. Totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu. Domnişoarele de onoare, cele 6 bune prietene ale vedetei, au avut şi ele rochii special create, de culoare roz, dar modele diferite. Cu fetele s-a distrat mireasa încă de vineri seară la petrecerea burlăciţelor, când domnişoarele au despachetat cadourile primite de la mireasă, au mâncat dulciuri şi s-au pozat într-o cameră de hotel . Toate acestea pentru a-i mai risipi Adelinei din emoţii. De alt-fel, bruneta a povestit că din cauza stresului a slăbit 5-6 kilograme, fiind nevoită să modifice din nou rochiile de mireasă. Înainte de marele eveniment, Adelina a trecut pe la salonul de înfrumuseţare, unde a optat pentru o manichiură nude şi l-a lăsat pe stilistul Adrian Perjovschi să se ocupe coafură.  Adelina a postat pe reţelele sociale şi o fotografie cu verighetele din aur alb cu diamante, pe care cei doi soţi le vor purta de acum încolo. ”Am ţinut să fie ambele identice. Atât eu, cât şi Virgil iubim bijuteriile cu pietre, astfel am decis ca inelele noastre de cununie să fie din platină şi bătute în diamante. În acelaşi timp am decis să port cercei-bobiţe cu diamante pentru că îi consider finuţi şi potriviţi pentru orice eveniment din viaţa unei femei“, a  notat Adelina pe blogul personal.    

Petrecerea de după a avut loc la un local de lux din nordul Capitalei, unde vedeta a îmbrăcat cea de a doua rochie de mireasă, una sclipitoare, cu pietre preţioase, la fel de spectaculoasă ca şi cea de la biserică. Atmosfera de a fost înreţinută de Elena Gheorghe şi de Maria Dragomiroiu, dar şi de către alţi artişti de la noi.

 

Mirii nu vor pleca imediat în luna de miere

„Nu vom avea lună de miere, pentru că o să cununăm două perechi de prieteni, vom fi naşi de două ori şi apoi vom rupe turta fetiţei, pentru că împlineşte un anişor pe 3 august. Vom mai amâna o perioadă luna de miere, o vom face probabil în iarnă, la zăpadă, cu siguranţă spre sfâşitul anului. Încă nu ştim unde vom merge, avem timp să ne hotărâm, nu ne grăbim foarte tare”, ne-a spus Adelina Pestiţu.

 

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu cununie

    Adelina Pestriţu numără zilele din calendar până la nuntă, dar pune la punct şi ultimele detalii în cele două săptămâni care i-au mai rămas până la marele eveniment. Săptămâna aceasta, bruneta s-a cunat civil, eveniment pe care l-a vrut discret şi la care a avut alături doar naşii, în calitate de martori. La nunta in 20 iulie, Adelina şi Virgil Şteblea şi-au invitat toţi pretenii, familiile şi apropiaţii. Mireasa va avea nu mai puţin de 6 domnişoare de onoare, iar Click! vă face cunoştinţă cu ele.

  • adelina pestritu instagram

    Toată lumea s-a întrebat din ce îşi câştigă Adelina Pestriţu banii după ce a dispărut de la tv. Bruneta a fost prezentatoarea unui late night show la Kanal d, dar din 2016, fosta gazdă a emisiunii "Wowbiz" s-a reorientat şi a început să fie mai activă pe reţelele sociale, unde are acum foarte mulţi urmăritori. Parteneriatele şi asocierea de imagine cu diferite firme care promovează produse sau servicii pentru femei nu au întârziat să apară, astfel că acum bruneta este asaltată de oferte, care îi aduc satisfacţii financiare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1