Ce ținută a purtat Valentina Pelinel la Starea Civilă! Burtica de gravidă e vizibilă

valentina-pelinel-tinuta-starea-civila.jpg

valentina pelinel tinuta starea civila
Valentina Pelinel a venit îmbrăcată în roșu la starea civilă
Foto: Click!

Valentina Pelinel și-a văzut, într-un final, visul cu ochii! După ce toți admiratorii celor doi se gândeau dacă Borcea va face, într-adevăr, pasul cel mare sau nu, iată că ziua în care fostul acționar de la Dinamo își unește destinul de cel al „femeii vieții lui” a venit! Valentina Pelinel devine de miercuri, 12 septembrie, doamna Borcea cu acte în regulă. Valentina Pelinel a impresionat cu ținuta sa la starea civilă.

Evenimentul este cu atât mai special cu cât cei doi proaspeți însurăței vor deveni în curând și părinții unor gemeni, anunțul fiind făcut chiar de Valentina în urmă cu puțin timp. 

La doar două luni de la eliberarea omului de afaceri Cristian Borcea din închisoare, acesta a decis să se căsătorească cu femeia care i-a fost alături pe toată perioada încarcerării și care i-a dărut deja un băiețel, urmând să aducă pe lume, în curând, și o pereche de gemeni. Fostul acționar de la Dinamo nu a mai stat pe gânduri și a ales să oficieze relația pe care o avea cu Valentina, contrar vocilor care susțineau, în urmă cu ceva timp, că este prea brusc ca cei doi să se căsătorească, având în vedere că Borcea abia ce a ieșit din închisoare și a mărturisit, la momentul respectiv, că a fost traumatizat de experiența petrecută după gratii.

borcea_pelinel_nunta.jpg

borcea pelinel nunta
Valentina Pelinel a ales să se îmbrace în roșu în ziua cununiei civile
Foto: Click!

Iată însă că dragostea pentru Valentina l-a ajutat pe Borcea să treacă peste incidentele neplăcute petrecute în arest, mai devreme decât s-ar fi așteptat toată lumea. Ceremonia de la Starea Civilă a avut loc miercuri, 13 septembrie, în Voluntari, la eveniment fiind prezent, bineînțeles, și băiețelul cuplului, micuțul Milan, care a fost extrem de elegant și entuziasmat.

pelinel_gravida.jpg

pelinel gravida
Burtica de gravidă a lui Pelinel este vizibilă
Foto: captură Antena Stars

Ce ținută a purtat Valentina Pelinel la starea civilă

Valentina a optat pentru o ținută simplă, dar de efect, alegând o rochie de un roșu aprins, care simbolizează culoarea pasiunii. Deși rochia era una lejeră, burtica de gravidă a Valentinei putea fi totuși observată. Cristian Borcea a purtat un costum bleumarin, asortându-se cu băiețelul lui. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, fiind prezenți câțiva dintre apropiații cuplului de proaspăt însurăței.

valentina_pelinel_cristi_borcea1.jpg

Valentina Pelinel și Cristian Borcea s-au căsătorit miercuri, 12 septembrie
Foto: Click!

Loading...

Citește și

  • Fericire supremă pentru cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea! În ziua în care au decis să devină o familie cu acte, fostul fotomodel a confirmat și vestea pe care o așteptau cu toții: este însărcinată cu gemeni.

  • E nuntă mare în showbiz! Valentina Pelinel s-a măritat miercuri (12 septembrie) cu iubitul ei, omul de afaceri Cristian Borcea, semn că socrul vedetei știa bine că cei doi "porumbei" aveau planuri serioase. La două luni de când a fost eliberat condiționat (2 iulie), fostul acționar de la Dinamo a pus la punct toate detaliile nunții cu femeia pe care o numește dragostea vieții lui. Să sperăm că a treia oară va fi cu noroc pentru omul de afaceri!