Ce spune Laurette după "orgia" din jacuzzi cu o prietenă și Magaye Gueye, fotbalistul lui Dinamo: "A fost o glumă la băutură"

laurette-1.jpg

laurette
Laurette Atindehou
foto: Mihai Ionescu

Nici bine nu a declarat că nu este iubita fotbalistului lui Dinamo, Magaye Gueye, că Laurette Attindehou este contrazisă, și chiar cu dovezi filmate! Pro Sport a detonat bomba, intrând în posesia unui filmuleț exploziv cu Laurette și cu o prietenă, bălăcindu-se în jacuzzi lângă rebelul fotbalist al lui Dinamo.

Filmulețul cu tentă erotică lasă loc de interpretări și se pare că reuniunea fierbinte ar fi avut loc într-un hotel din Poiana Brașov, în urmă cu două luni. În filmuleț, fotbalistul roș-albilor petrece de minune în compania celor două bombe-sexy. În timp ce le servea cu șampanie, fotbalistul le-a pus pe cele două să-și arate formele, în special posteriorul. Apoi, pe fotbalistul lui Dinamo l-a luat gura pe dinainte, făcând o declarație șocantă. „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, se arată în filmulețul publicat de www.prosport.ro.

laurette.png

Laurette, filmată în jacuzzi cu Magaye Gueye
foto: captură Prosport.ro

Laurette: "Fiecare face ce vrea în viața privată"

În ultima vreme, presa sportivă a tot cuplat-o pe mulatra Laurette cu fotbalistul lui Dinamo, Magaye Gueye, însă aceasta a negat mereu o posibilă relație intimă cu acesta. ”Nu suntem iubiți, suntem doar prieteni. El are o relație”, a declarat mulatra, în exclusivitate pentru Click!, în urmă cu o săptămână. La apariția filmării explozive, mulatra și-a schimbat însă radical discursul. „El a greșit. Îl cunosc dinainte să vină la Dinamo, suntem prieteni buni, ne-am cunoscut la Paris și fiecare face ce vrea în viața privată! Și faptul că a zis “bitch” a fost o glumă. El face glume mereu așa, nu e cu intenție rea. A fost o glumă la băutură”, a declarat mulatra, în exclusivitate pentru Click.ro. Atacantul francez de origine senegaleză Magaye Gueye a sosit la Dinamo în octombrie 2020. I s-a promis un salariu uriaș, circa 25.000 de euro lunar, însă nu a fost plătit de conducătorii spanioli.

Citește și:

Laurette a încălcat restricțiile și a chefuit de ziua ei: ”Am petrecut cu lăutari"

Laurette: «Mie îmi plac milionarii, poate găsesc unul și în SUA, că pe aștia de aici i-am cam avut»

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1