Ce spune Edward Sanda despre presupusa relație cu Cleopatra Stratan

cleopatra-stratan-edward-sanda.jpg

Ce spune Edward Sanda despre presupusa relație cu Cleopatra Stratan
Foto: Arhivă personală

Deși s-a tot zvonit că ar forma un cuplu, iar fanii celor doi s-au bucurat la auzul acestor vești, se pare că presupusul iubit al Cleopatrei Stratan neagă că el ar fi „Ghiță”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat câteva piese împreună, petrecând destul timp în studio cât să se apropie, astfel că, după un timp, au apărut zvonuri cum că între cei doi s-ar fi înfiripat o poveste frumoasă de dragoste. Artistul a făcut primele declarații despre acest subiect, mai ales după ce în spațiul media au tot apărut poze ce îi au ca protagoniști pe cei doi. 

Edward Sanda susține că nu formează un cuplu cu Cleopatra Stratan

Edward Sanda a lămurit situația, explicând că între el și Cleopatra există o conexiune specială, într-adevăr, dar nu una de natură romantică, ci mai degrabă de prietenie sinceră. „Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră şi adevărată.

edward-sanda-cleopatra-stratan.jpg

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Foto: Arhivă personală

Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical. Nu ştiu de ce a venit toată aceasta nebunie, fix în această perioadă în care nici nu m-am întâlnit, ea fiind stabilită în Chişinău. Mă aşteptam la zvonuri de genul acesta, acum câteva luni când era în Bucureşti. Momentan, nu avem niciun fel de legătură. Nu sunt eu fericitul Ghiţă”, a spus Edward Sanda pentru Star News, potrivit Viva!

Se pare că fiica lui Pavel Stratan nu glumea când spunea recent că, momentan, nu are timp pentru băieți în viața ei, concentrându-se în special pe școală și carieră. 

Cleopatra Stratan, din ce în ce mai îndrăzneață în apariții 

Fanii nostalgici încă știu pe derost toate versurile îndrăgitei melodii „Ghiță”, probabil, însă Cleopatra a lăsat în spate acea perioadă a vieții sale și se concentrează să devină una dintre cele mai apreciate și fresh imagini din industria muzicală autohtonă. Pentru unul dintre ultimele sale proiecte, fiica lui Pavel Stratan și-a uimit din nou admiratorii, iar pe rețelele de socializare pozează în ipostaze din ce în ce mai îndrăznețe. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1