Ce sexy e mama Antoniei la 53 de ani! A fost cosmeticiană și are câteva secrete de aur

12-13-mama-antonieivbgfdgfd.jpg

Denisa Iacobescu
Denise Iacobescu, mama frumoasei Antonia, poate deruta cu uşurinţă orice puşti
fotografii: Click!

Solistul Alex Velea se poate considera un norocos, căci este înconjurat de femei superbe. Nu doar Antonia, iubita lui, este de o frumusețe rară, ci și soacra lui este o femeie superbă. Denise Iacobescu a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani.

Dacă le vedeți pe Antonia și pe mama ei, Denise Iacobescu, una lângă cealată, ați spune că sunt surori, nicidecum fiică și mamă, căci arată foarte bine amândouă. Recent, Denise a fost invitată de Teo Trandafir la emisiunea sa de la Kanal D, unde a fost sărbătorită așa cum se cuvinte. "La revedere 52, bine ai venit 53! Astăzi (ieri, 16 iulie, n.r.), la ora 15.30, îmi încep celebearea zilei de naștere cu Teo și Bursucu!", a anunțat Denise Iacobescu pe Instagram.

mama-antonia.png

Așa arată mama Antonie la 53 de ani
foto: arhivă personală

Apoi a publicat tot pe rețelele sociale o imagine cu tortul primit de la Kanal D. Antonia, Alex Velea și copiii lor au trimis și ei felicitările de rigoare și toate cele bune pentru Denise, care le este de mare ajutor în viața de familie, fiind bunica perfectă.

Cum se întreține Denise Iacobescu

“Până acum nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele  pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană”, ne-a spus mama Antoniei, într-un interviu mai vechi.

denise-iacobescu.png

Denise Iacobescu, acum 24 de ani, când lucra pentru Clinique
foto: arhivă personală

Când vine vorba despre alimentaţie, Denise nu face foamea. “Mănânc cam tot ce vreau. Dulciurile sunt păcatul meu. Îngheţata e pe primul loc, apoi amandinele. Nu sunt simandicoasă la mâncare, însă am renunţat la pâine”.

Citește și:

Ce lucrează mama Antoniei după ce a renunţat la postul de vânzătoare în mall

Mama Antoniei îi face concurenţă fiicei sale. La 47 de ani, Denise Iacobescu este atât de sexy că atrage toate privirile FOTO/VIDEO EXCLUSIV

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1