Cum se înțelege mama Antoniei cu nepoțeii ei. Denise Iacobescu, imagine adorabilă alături de Akim și Dominic!

denise-iacobescu-nepotei.jpg

Denise Iacobescu, alături de nepoțeii Dominic și Akim
Foto Instagram

Mama Antoniei este cea mai mândră bunică! Denise Iacobescu și-a scos nepoțeii la restaurant, petrecând mult timp alături de aceștia, și au fost fotografiați într-o ipostază adorabilă. Micuții Akim și Dominic nu pot sta nici ei departe de bunica lor, cei trei având o relație specială.

Denise Iacobescu, mama cântăreței Antonia, este una dintre cele mai sexy bunicuțe! Denise, în vârstă de 51 de ani, are în continuare o siluetă de invidiat, iar trăsăturile feței ei au rămas parcă neatinse de trecerea timpului. Nu știm cu exactitate care este secretul, însă aceste calități i-au fost transmise și Antoniei, depre care se poate spune, de asemenea, că este una dintre cele mai sexy mămici din showbizul autohton. 

Denise Iacobescu, imagine adorabilă alături de nepoțeii ei

Se pare că „sexy bunicuța” a divulgat, totuși, unul dintre secretele datorită căruia reușește să arate atât de bine. Denise își încarcă mereu bateriile în preajma nepoțeilor ei, Akim și Dominic, rezultați din relația fiicei ei cu cântărețul Alex Velea. Micuții sunt alintații familiei și se înțeleg de minune cu bunica lor, care a fost surprinsă într-o ipostază tandră alături de aceștia, în timp ce petreceau timp împreună într-un restaurant. 

denise-iacobescu-maya.jpg

Denise Iacobescu, alături de Maya, fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano
Foto Instagram

Denise Iacobescu a publicat pe contul personal de Instagram o imagine adorabilă alături de nepoțeii ei, care reușit „să topească” inimile admiratorilor familiei ei. Unii urmăritorii virtuali ai mamei Antoniei au confundat-o chiar pe aceasta cu nașa copiilor. Cum aceasta a scris descrierea pozei în limba engleză, obișnuindu-se astfel după ce ea și Antonia au locuit o perioadă în SUA, fanii ei au confundat, la prima vedere, cuvântul „grandmother”, care înseamnă „bunică”, cu „godmother”, care înseamnă nașă.

„Sunt bunica lor, nu nașa!”, a ținut să clarifice Denise în mediul virtual. „Când nepoțeii sunt fericiți e fericită și bunica”, a scis aceasta în dreptul fotografiei în cauză. „Nici nu pleacă bine de la mine și deja îmi este dor de ei”, a mai adăugat Denise. 

Deși îi are pe cei doi nepoței aproape, Denise îi duce și dorul Mayei, fiica Antoniei din căsnicia acesteia cu italianul Vincenzo Castellano. Antonia a suferit mult din cauza faptului că micuța ei locuiește în Italia alături de tatăl ei și de familia acestuia, luptându-se în continuare în instanță cu fostul ei soț pentru a dobândi custodia fiicei ei, ca familia să poată fi, într-adevăr, în formulă completă. 

Loading...

Citește și