Bătută, abandonată, umilită. Cine e Aura Marcu, stewardesa cu trecut crâncen, care l-a uimit pe Florin Călinescu

aura-marcu.png

aura marcu
Aura Marcu este stewardesă la compania Blue Air. Zâmbetul ei ascunde multă suferință
foto: captură PRO TV

Peste 2.9 milioane de români au urmărit vineri, 13 martie, emisiunea "Românii au talent", de la PRO TV, care a culminat cu un golden buzz spectaculos oferit de Florin Călinescu. Pe celebrul jurat l-a impresionat până la lacrimi interpretarea Aurei Marcu, o stewardesă cu o voce incredibilă, dar și cu o poveste de viață extrem de tristă.

Aura Marcu, stewardesa de 34 ani din Bacău, le-a povestit celor din sală despre încercările grele prin care a trecut de-a lungul vieții: ”Mă obișnuisem să iau bătaie în fiecare zi” și apoi le-a demonstrat că orice poate fi lăsat în urmă când muncești pentru visul tău. Vocea ei l-a convins pe Florin Călinescu să se ridice de pe scaun și să apese butonul de aur care a trimis-o direct în semifinale. Nici ceilalți jurați nu au rămas indiferenți: ”Mă identific cu sentimentele lui Florin”, a spus Andra.

Cine este Aura Marcu, stewardesa care a primit cel de-al șaptelea golden buzz

Aura are 34 de ani, este din Bacău și, pentru că mama ei are probleme psihice, a crescut într-un orfelinat. Tatăl ei nu mai este în viață. Aura Marcu lucrează la ora actuală la o compania aeriană, ca stewardesă. Spune că iubește ceea ce face, dar nu mai mult decât muzica. Aura cântă muzică clasică, după ce a urmat cursurile Conservatorului din Iași și Liceul de Artă din Bacău. Îi place să scrie poezii și să deseneze. Poeziile au o tentă pesimistă. „Încă mai am momente, momente de fericire pură, când nu sufăr, dar lupt, lupt să fac o parte din lucruri și să rămân conectată la prezent”.

"M-am obișnuit să iau bătaie în fiecare zi"

Aura a avut o copilărie pe care unii cu greu o pot înțelege, darămite îndura: "Eu practic m-am trezit într-un orfelinat. Am fost dată acolo de la două zile de la naștere, de către bunicul și unchiul meu, pentru că eu practic reprezentam o rușine pentru familia aceea, pentru că mama m-a născut așa de tânără. După aceea am fost informată că tata a murit, iar eu practic am crescut cu vina aceasta, că după ce am venit eu pe lume s-au destrămat toți.Mama a înnebunit, din păcate, în urma a ceea ce a pierdut, a fost închisă într-un spital, am schimbat 11 centre de plasament, dar toate aceste lucruri m-au întărit. Am învățat să înfrunt viața, greutățile, pentru că acolo era ca în junglă. A fost o perioadă cumplită, ajungeai uneori să le speli picioarele celor mari și aproape că mă obișnuisem să îmi iau bătaie în fiecare zi", povestea, printre lacrimi, Aura Marcu, în testimonialul de la "Românii au talent".

"Românii au talent", lider de audiență

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 14.1 puncte de rating și 39.8% share, cifre de peste 3 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.7 puncte de rating și 10.4% share. Peste 2.9 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:17, aproximativ 3.7 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

Citește și:

Secretul lui Erno Varga, de la «Românii au talent». Și-a iertat mama, dar nu o mai vrea în viața lui: «Mi-e frică, am tot fugit de ea»

Cine e Mihai Țigaret, puștiul care a primit Golden buzz de la Andra. Se pregătește de doctorat la 13 ani

Loading...
 
 

Citește și