Ce s-a întâmplat între Pepe și soția lui în ziua în care Raluca a cerut ordin de protecție. Solistul a spus totul

pepe-raluca-pascu1.jpg

pepe si raluca pastrama
Pepe a anunțat la începutul lunii noiembrie că divorțează de Raluca Pastramă
foto: arhiva Click!

Pepe nu a rămas indiferent la inițiativa soției lui de a cere ordin de protecție. Solistul a contestat ordinul în instanță și a explicat cum s-au derulat lucrurile între el și Raluca Pastramă în ziua în care ar fi avut loc episodul violent care a dus la escaladarea conflictului dintre cei doi.

Pepe nu a glumit când a promis că lucrurile vor fi tranșate în instanță. Solistul a contestat ordinul de protecție emis de polițiști pe numele lui, la cererea Ralucăi Pastramă. Soția lui Pepe susține că solistul ar fi agresat-o fizic în zona Stadionului Dinamo, unde fetele celor doi iau cursuri de tenis.

Artistul a depus câteva documente la Judecătoria Sectorului 2, în care a prezentat, printre altele, versiunea sa asupra celor întâmplate în după-amiaza zilei de 19 noiembrie.

Pepe recunoaște că s-a certat cu soția lui și că a ridicat tonul, dar neagă vehement acuzațiile de violență fizică. Totul ar fi pornit de la acuzațiile de infidelitate pe care Pepe i le-ar fi adus Ralucăi, în lumina unor informații pe care solistul le-ar fi primit de la un jurnalist de investigații.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și... cu care deja flirtează, aceasta fiind agitată și începând să mă jignească, că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (...)”, ar fi declarat Pepe, conform unor documente citate de Spynews.ro.

Mai mult, cântărețul a declarat că Raluca a fost cea care a încercat să-l provoace pe tot parcursul discuției. ”Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții, soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu păstrându-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea”, a mai declarat Pepe, potrivit sursei citate.

Citește și:

Cine e Raluca Pastramă, femeia care i-a cerut divorțul lui Pepe. Corp de sirenă, diplomă de jurist, din familie bogată

Ce spune Poliția despre conflictul dintre Pepe și Raluca Pastramă

"Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. După cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, până la 6 luni", au declarat surse din Poliție pentru Click!

Din moment ce la Judecătoria sectorului 2 apare deja o acțiune înregistrată pe data 20 noiembrie, se pare că Raluca Pastramă nu a mai așteptat să expire ordinul de protecție provizoriu și s-a adresat instanței.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca Pastramă după 8 ani de căsnicie. ”Ea a hotărât să pună capăt”

Loading...
 
 

Citește și

  • raluca pastrama sotie pepe plaja costumd e baie

    Raluca Pastramă nu-l aşteaptă pe Pepe să o ducă la mare. Ocupat până peste cap cu noua lui emisiune tv de la Antena 1, dar şi cu concerte, artistul i-a dat liber soţiei să fugă pe Litoral în compania prietenelor, iar ea s-a distrat pe cinste. Deşi a purtat ochelari mari de soare care îi acopereau bine chipul, bruneta nu avea cum să treacă neobservată, mai ales că slipul alb şi transparent i-a dat ceva de furcă.

  • Vestea divorţului lui Pepe de Raluca Pastramă a venit ca o bombă în showbizz. Cei doi formau un cuplu frumos şi serios şi nu au dat niciodată de bănuit că ar avea probleme sau că lucrurile între ei nu stau aşa cum ar trebui. Contactat telefonic de Click! Pepe nu a dorit să facă mai multe comentarii decât ceea ce a spus deja pe canalul său de Youtube. “Nu dau alte declaraţii! Mulţumesc!”, a spus vedeta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1