Ce nu știai despre Cocuța de la “Asia Express”. Cum a intrat cu nota 10 la Actorie

cocuta-mica-si-mama-ei.jpg

cocuta si mama ei
De remarcat cât de scumpă era Cocuța când era mică și ce mult seamănă cu mama ei
foto: arhivă personală

Show-ul “Asia Express”, care azi, 16 aprilie, va avea marea finală, la Antena 1, ne-a ajutat să o cunoaștem mai bine pe simpatica Andra Gheorghe, alias Cocuța, celebra coregrafă a vedetelor. Alături de partenerul ei din emisiune, Bogdan Boantă, Cocuța a oferit momente memorabile, însă în ediția de luni, 15 aprilie, cei doi au fost eliminați din concurs. Click! își spune lucruri neștiute despre Cocuța, care s-a ales cu un uriaș capital de simpatie după această emisiune. De exemplu, știați că Andra Gheorghe, alias Cocuța, a intrat cu nota 10 la Actorie?

Andra Gheorghe (34 de ani) sau Cocuța, aşa cum o alintă prietenii şi majoritatea colegilor coregrafi, dar și fanii emisiunilor la care a participat, a acceptat anul trecut, alături de Bogdan Boantă (32 de ani), provocarea vieții ei. Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” din București, Cocuța nu a devenit cunoscută ca membră a Teatrului “Ion Dacian”, ci ceva mai târziu, prin intermediul televiziunii. Andra s-a remarcat la emisiunile „Dansez pentru tine”, „Vocea României” și „Românii au talent”, ea fiind una dintre cele mai talentate coregrafe din echipa lui Edi Stancu. De altfel, Cocuța a avut niște performanțe extraordinare la „Dansez pentru tine”, două dintre perechile antrenate de ea, Cătălin Moroşanu şi Magdalena Ciorobea, și perechea formată din Roxana Ionescu şi George Boghian, reușind să câștige competiția. Rolurile strălucite a avut și în musical-urile "Chicago" și "Romeo si Julieta", în care a dansat excepțional.

12-13-vedete-3-col-cocuta.jpg

Coregrafa Cocuţa, alături de părinții ei, înainte de a pleca în "Asia Express"

O vreme, Andra Gheorghe a fost şi antrenor de dans la Stejarii Country Club. La un moment dat, coregrafa a fost protagonista unui gest curajos la “Dansez pentru tine”, atunci când s-a sărutat cu Roxana Ionescu. Şi nu a fost un gest singular, căci tot ea, şi tot la aceeaşi emisiune s-a sărutat cu Nicoleta Luciu. Înainte de a pleca în aventura “Asia Express”, filmată în India, a deschis împreună cu prietenul ei, Bogdan Boantă, şcoala de dans “CoBo”.  

cocuta-mica-si-mama-ei.jpg

cocuta
Cocuța, adorabilă, și mama ei
foto: arhivă personală

Cum a intrat Cocuța cu nota 10 la Actorie

Am fost curioşi să aflăm cum a ajuns Cocuţa să dea la Teatru şi iată ce ne-a spus coregrafa. „S-a întâmplat demult, actoria a fost a doua mea iubire sau poate chiar prima, în acelaşi timp cu dansul. Mereu mi-am dorit să fac Actorie, doar că fiind elevă la un liceu de coregrafie, mi-a fost greu să mă rup cu totul şi să încep altă meserie. Am luat decizia ca după liceu, după Facultatea de Limbi Străine, măcar să încerc să dau la Actorie. Nu am dat la UNATC, deoarece mi-am dat seama că o să fie o problemă foarte mare cu timpul, nu aş mai fi avut timp pentru dans, aşa că m-am înscris la o facultate privată. În ziua examenului, eram în plin turneu, dar m-am prezentat. La afişarea rezultatelor însă nu am mai ajuns. Mama a fost cea care a mers să vadă şi m-a anunţat: nota 10, a doua pe listă. A fost o surpriză pentru mine dar, din păcate, nu am reuşit să merg suficient de mult, a trebuit să îmi prioritizez programul, mi-am dat seama că nu le pot face pe ambele şi, dacă aş fi ales actoria, însemna să renunţ la dans. Mi-am zis că sunt totuşi cam “bătrână’ ca să trăiesc pe spatele părinţilor, nu-mi permiteam ca la 25 de ani să mai fiu studentă, aşa că după un an am abandonat", ne-a povestit coregrafa.

cocuta_si_bogdan.jpg

cocuta si bogdan
Cocuţa şi Bogdan Boantă, la "Asia Express"
Foto: Antena 1

Am cochetat însă cu actoria, am avut chiar un rol în musical-ul «Chicago» de la Teatrul Naţional. M-am oprit însă aici, am ales dansurile. În prezent, eu şi Bogdan facem coregrafia pentru musical-ul «Scripcarul pe Acoperiş», de la Teatrul Evreiesc, spectacol ce va avea premiera pe 18 mai şi, bineînţeles, ne-am deschis prima noastră şcoală de dans, COBO Dance Center. Este un vis devenit realitate după foarte mulți ani în care nu am reuşit să ne mobilizăm în acest sens. Ţelul nostru este să facem din acest proiect un loc în care cei care vin să poată lua şi ore de canto, şi ore de actorie, şi multe ore de dans”, a povestit Cocuţa, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și:

CRBL, Oase, Ruby și Robert, finaliștii Asia Express. Cocuţa şi Bogdan au părăsit competiția

Concurenţii de la «Asia Express», nevoiţi să renunţe la podoaba capilară! Cine a avut curaj şi cine a spus pas

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1