CRBL, Oase, Ruby și Robert, finaliștii Asia Express. Cocuţa şi Bogdan au părăsit competiția

57049144_515451495651151_6072119128364154880_o.jpg

Două echipe de la Asia Express se vor lupta mâine în marea finală
Foto Facebook

Prima parte a etapei finale a celui mai dur reality show din Asia Express – Drumul Elefantului a dus aventura la un alt nivel, iar cele trei echipe care au reuşit sã ajungã pânã aici s-au arãtat încã de asearã dispuse sã facã orice pentru a pune mâna pe trofeu şi pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Din păcate, Cocuța și Bogdan au fost eliminați de la Asia Express, lăsându-i pe Ruby, iubitul ei, Robert, CRBL și Oase să se lupte în marea finală.

Cocuţa şi Bogdan, Ruby şi Robert şi CRBL şi Oase sunt cele trei echipe care au pornit asearã pe ultima sutã de metri a celei mai aventuroase competiţii difuzate vreodatã la TV în cea mai grea luptã de pânã acum. 

finala_asia_express.jpg

Concurenții de la Asia Express au trecut prin probe grele
Foto Facebook

CRBL cu Oase și Ruby cu Robert sunt cele două echipe care se luptă în marea finală

Se pare că norocul nu a fost alături de Cocuța și Bogdan deoarece aceștia, printre toate certurile lor, au pierdut timp, iar acest lucru a dus la eliminarea lor din competiție. 

„Trebuie să ne despărtim de una dintre perechile care a fost tot timpul cu noi, o pereche care a rezistat aici cu noi, care a creat istorie la Asia Express. Echipa care se salvează astăzi și este pe primul loc și merge în marea finală este formată din CRBL și Oase. Echipa de care ne despărțim pentru o zi deoarece sperăm să fie alături de noi la petrecerea finală, este formată din Cocuța și Bogdan”, a declarat Gina Pistol.

Cocuța și Bogdan au început să plângă deoarece își doreau foarte mult să lupte pentru marele premiu, iar colegii lor au fost în asentiment. „Îmi pare rău, ați fost cea mai bună echipă de până acum, iar voi știți asta”, a mai spus Gina în timp ce îi îmbrățișa.

Cum a decurs ultima eliminare de la Asia Express, înainte de marea finală

Cocuța și Bogdan Boantă au ajuns primii la Gina în ultima probă, iar prin asta și-au câștigat dreptul de a folosit elefantul auriu în una din următoarele provocări, pe care vor scutiți să o facă.

cocuta_bogdam.jpg

Elefantul auriu primit de Cocuța și Bogdan Boantă

Cele trei echipe rămase în competiție au fost nevoiți să treacă prin niște probe care i-au scos din zona de confort, ba, mai mult de atât, aceste probe i-au scârbit și i-au pus la încercare. Aceștia au fost nevoiți să spele locatarii din Mumbai în urechi și să se biciuiască.

Concurenții au primit câțiva bani pentru a cumpăra legume să le poată găti gazdelor preparate românești. Alegerea cea mai ușoară a concurenților a fost chiar rețeta simplă de cartofi prăjiți. 

asia_express_6.jpg

Foto Facebook

Concurenții trebuie să facă mâncare românească pentru cei care i-au primit în casă, în schimbul cazării pentru o noapte. CRBL a impresionat gazdele cu o mămăligă ca la carte. Oase, un ajutor de bucătar iscusit, taie cu grijă un castravete rondele. 

Ruby a fost nerăbdătoare să gătească cartofii prăjiți, așa că se pune serios pe trabă, nu înainte de a-l mai mustra puțin pe Robert. Cocuța a  gătit paste, pe care le-a și răstoarnă, motiv numai bun pentru Bogdan să o certe. "Dacă le dădeam eu pe jos, plecam, fugeam, găseam altă cazare". 

Cocuța și Bogdan au avut foarte multe neînțelegeri pe parcursul zilei, iar la un moment dat au hotărât să se și despartă ca echipă. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • A început etapa finală din Asia Express – Drumul Elefantului! După mii de kilometri și sute de misiuni, concurenții au intrat pe ultima sută de metri a celei mai aventuroase competiții difuzate la Antena 1. Drumul lor prin India nu putea să nu fie presărat și cu dansuri și nu avea cum să nu se oprească și la Bollywood.

  • Gina Pistol a trecut prin cele mai frumoase momente atunci când a filmat emisiunea Asia Express, emisiune care se bucură de un real succes la televizor. Prezentatoarea tv a vorbit deschis despre experiennța Asia Espress, unde ea a fost prezentatoare. Deși a beneficiat de cazare în fiecare noapte, vedeta a trecut și ea prin experiențe neplăcute.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1