Ce nu s-a spus despre boala Ronei Hartner: «Am fost cu un picior în groapă, l-am auzit pe tata vorbindu-mi»

rona_si_herve.png

rona hartner herve pe plaja la mare
Rona Hartner şi Herve s-au căsătorit pe 5 octombrie
Foto: arhivă personală

Şase luni a stat departe de ţară, timp în care s-a luptat cu cancerul la colon. Rona Hartner a învins temuta maladie, după ce a fost tratată de medicii din Franţa, şi spune că acum este vindecată total. Prezentă recent la deschiderea show-room-ului Antoniei Nae, Rona Hartner ne-a făcut mărturisiri cutremurătoare despre lupta ei cu cancerul.

Rona Hartner (46 de ani) a fost diagnosticată cu cancer de colon la începutul acestui an, în februarie. Actriţa a fost supusă mai multor operaţii pentru extirparea tumorii, atât în România, cât şi în Franţa. A fost nevoită să se supună mai multor şedinţe de chimioterapie pentru a înlătura riscul unei posibile recidive. Boala, apărută pe neaşteptate, i-a schimbat viaţa total, dar Rona Hartner a luptat în felul său personal.

"După trei tratamente era gata să pierd lupta. Tratamentul a fost prea puternic şi am avut o reacţie alergică. Am avut pulsul 144, am făcut embolie pulmonară, febră 40, îl uzeam deja pe tata vorbindu-mi. Eram cu un picior în groapă. Acela a fost mometul cel mai greu, dar doctorii au adaptat imediat tratamentul. Totul s-a produs în ziua de Sfânta Rita, ea este protectorea mea, pe 22 mai. După asta am uitat brusc că am avut vreo problemă. Am trecut mai departe. În fiecare zi m-am dus la plajă, am înotat câte o oră pe zi, am stat la umbră. M-am bronzat la umbră. În fiecare zi o luam de la capăt, o zi îmi era rău, a doua zi uitam, o luam de la capăt iar. O zi făceam perfuzii, a doua zi îmi mai spărgeau câte o venă", a mărturist actriţa pentru Click.ro.

rona-hartner-herve-camilleri_2.jpg

Rona Hartner și Herve Camilleri, la evenimentul monden de luni seara
foto: Sever Gheorghe

Actriţa a avut puterea să lupte până la capăt şi să iasă învingătoare din războiul cu cancerul. Dincolo de tratamentele medicale, gândirea pozitivă şi întărirea imunităţii au fost cei mai puternici aliaţi ai săi, au fost, practic, reţeta sa.

Rona Hartner s-a măritat în Franța

"Acum sunt sută la sută vindecată. E important să nu crezi că această boală e o pedeapsă de la Dumnezeu. Îi sfătuiesc pe toţi care suferă de această boală să se pună bine cu Doamne-Doamne. Să se spovedească, să se împărtăşescă. Nu trebuie să sperie prea tare de boală, pentru că pe urmă nu o vor mai scoate la capăt", a mai spus Rona. Rona Hartner a reuşit, înr-un final, să învingă cumplitul diagnostic de cancer la colon. Actriţa este sănătoasă, fericită şi trăieşte acum cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, alături de soţul său, Herve Camilleri, cu care s-a căsătorit pe 5 octombrie, în Franţa. "După nuntă parcă am renascut. Am înţeles că nu trebuie să mai am aşa de multe frici, să am mai multă încredere în Dumnezeu", a adăugat actriţa.

Citește și:

Câte persoane au aflat că au cancer colorectal după ce au făcut gratuit testele oferite de Primăria Capitalei!

Cătălin Botezatu a slăbit 14 kg după operaţia la colon. Ce tratamente face acum

 

Loading...
 
 

Citește și

  • rona hartner

    Pe 5 octombrie, Rona Hartner (46 de ani) s-a căsătorit cu DJ-ul francez-sicilian Herve Camilleri (44 de ani), bărbatul care i-a fost aproape actriței, în lupta ei cu o boală nemiloasă. Zilele trecute, vedeta a revenit în România, a participat la evenimente mondene, se pregătește să lanseze o carte și, în toată această perioadă, a afișat un tonus excelent. Iar asta pentru că a ieșit triumfătoare în lupta cu cancerul.

  • Din cauza problemelor de sănătate, Rona Hartner a anulat nunta din România pe care urma să o facă pe 7 octombrie la Biserica „Sf. Mina” din Bucureşti şi toate concertele programate în ţară. În plus, soţul ei e catolic şi nu se putea cununa într-o biserică ortodoxă. Diagnosticată cu cancer la colon, actriţa va merge cu iubitul ei, Herve Camilleri (43 de ani), alias DJ HMJ, doar la Starea Civilă în Franţa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1