Adelina Pestriţu şi-a asortat adidaşii de 800 de euro cu hanoracul de 300 de lei

14_1.jpg

Adelina Pestriţu poartă un hanorac făcut de ea, care poate fi achiziţionat cu 300 de lei
Fotografii: Mihai Ionescu

Fosta vedetă tv Adelina Pestriţu se află şi ea în febra pregătirilor pentru Sărbătorile Pascale. Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, pe celebra brunetă care se bucură de un real succes cu postările ei legate de modă, de pe Internet, în timp ce îşi ducea hainele de firmă la o curăţătorie specializată din centrul Bucureştiului.

La vârsta de 32 de ani, Adelina Pestriţu se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. Are un magazin online de haine, care îi aduce câştiguri consistente, de aproape un an e mămica unei fetiţe superbe, şi are lângă ea un bărbat care o preţuieşte şi o respectă.

14_99.jpg

Adelina se va căsători, la vară, cu Virgil, tatăl fetiţei ei, Zenaida

Aşa se poate explica faptul că de o vreme încoace radiază la toate apariţiile sale, ba chiar şi la o banală ieşire în oraş, căci aşa au surprins-o fotoreporterii Click! pe fashionista Adelina Pestriţu. Marţi, în jurul prânzului, vedeta şi-a făcut apariţia pe o străduţă din centrul Capitalei, la volanul bolidului ei negru în valoare 100.000 de euro. Perfect coafată, camuflată cu o şapcă neagră şi ochelari supradimensionaţi rotunzi, accesorizată cu o pereche de pantofi sport marca Chanel, în valoare de 800 de euro şi un compleu sport format din pantaloni negri şi hanorac orange portocaliu neon cu inscripţia ”Not to Hate” (n.r.: nu urî!), creat chiar de ea.

Umblă camuflată pe stradă

14_3.jpg

E tare mândră de bolidul ei de fiţe

Poate fi cumpărat de pe site-ul ei de haine,  cu 300 de lei. Într-o astfel de ţinută glamour casual, Adelina s-a deplasat la o curăţătorie cunoscută, la care apelează adesea, cu încredere. A deschis portiera din spate a maşinii, a luat husa cu ţinutele ei scumpe, a traversat strada, apoi a intrat rapid în salonul specializat. De când e mămică şi e preocupată cu businessul, Adelinei nu-i prea mai rămâne timp pentru alte treburi casnice, aşa că a ajuns să apeleze la astfel de firme. În plus, ţinute pretenţioase din şifonierul ei nu pot fi spălate la maşină, aşa că întotdeauna curăţătoria e cea mai bună variantă! După câteva minute, timp în care a predat hainele şi a primit un bon de ordin, Adelina s-a urcat în bolidul ei şi a plecat spre casă, unde o aştepta fiica ei, Zenaida.  Ea a anunţat că se va casători vara asta, cu tatăl copilului ei, Virgil Steblea. 

Loading...

Citește și

  • Adelina Pestrițu a fost din nou în focurile pregătirilor! Fosta prezentatoare TV și-a serbat ziua de naștere, motiv pentru care s-a pus din timp pe planificat și pe căutat locații. Se pare că astrele i-au surâs vedetei, având în vedere că a găsit o sală de evenimente pe placul ei, care a impresionat-o atât de tare, încât a decis că își dorește să organizeze și nunta ei cu Virgil Șteblea tot acolo.

  • ilinca vandici

    Fotografiile vedetelor sunt admirate pe reţelele sociale, însă puţini ştiu câtă muncă se ascunde în spatele lor. Din sute de cadre, divele aleg unul singur, care le satisface, însă şi acela e realizat cu muncă de Sisif. Un exemplu bun e Andreea Marin, pe care am surprins-o cărând cu cârca “recuzita” de la o şedinţă foto, dar şi Ilinca Vandici şi Cosmina Păsărin, care au tras sute de cadre pe trotuarul din faţa Palatului Regal, din Bucureşti. Noi îţi arătăm cum arată realitatea până la pozele cosmetizate, pe care le găseşti pe reţelele sociale.