Ce mult s-a chinuit Lavinia Pârva să rămână însărcinată

lavinia-parva1.jpg

Lavinia Pârva
Foto: Arhivă personală

Nu mai există niciun dubiu! Lavinia Pârva este însărcinată şi urmează să devină pentru prima dată mămică în 2019. Anunţul a fost făcut sâmbătă seară de Ştefan Bănică jr., chiar pe scenă, la tradiţionalul concert de Crăciun pe care îl susţine de ani buni la Sala Palatului. S-au auzit felicitări din public, dar şi de la apropiaţii cărora nu le-a suflat nicio vorbă despre bebeluş până acum.

Lavinia Pârva (33 de ani) şi Ştefan Bănică jr.(50 de ani) încheie anul 2018 cu o vestă bombă. Cei doi vor deveni pentru prima dată părinţi. După modelul nunţii

secrete, pe care cei doi au pus-o la cale la vecinii bulgari în toamna lui 2017, de ziua aristului, şi anunţul sarcinii a fost făcut târziu, cel mai probabil Lavinia Pârva trecând de pericolul primului trimestru. Dar până să ajungă aici, focoasa brunetă s-a chinuit mult ca să rămână însărcinată.  Numai fotoreporterii Click! au surpins-o de câteva ori pe la clinici în încercarea de a concepe un bebeluş.

Lavinia Pârva, surprinsă la clinica de fertilizare

Anul trecut pe vremea aceasta, cântăreaţa făcea vizite la o clinică de fertilizare din Băneasa. Bruneta a negat atunci că ar urma vreun tratament, ba chiar a spus că plicul cu analizele pe care îl avea în mână la ieşire ar fi aparţinut altcuiva.   

lavinia_parva-clinica.jpg

lavinia parva clinica fertilizare
Lavinia şi pritena ei ieșind din clădirea pe care scrie “Centrul de fertilitate și medicină materno-fetală”
foto: Click!

”Dacă se întâmplă acest lucru o să fie o mare bucurie şi chiar o să vă anunţăm, însă tot ce vă pot spune este că acum nu sunt însărcinată. Perioada aceasta, vă spun foarte sincer, este atât de aglomerată, încât nu am în plan să devin mămică. Eu şi Ştefan avem spectacole multe. El joacă la teatru, se pregăteşte şi pentru concertul din decembrie, de la Sala Palatului, eu am o piesă frumoasă pentru luna următoare, cântăm şi de Revelion, aşa cum am făcut în fiecare an, iar în ianuarie lansez o piesă şi un videoclip. Într-adevăr, am fost la o clinică, la un moment dat, am şi greşit destinaţia, pentru că trebuia să mergem în altă parte, iar plicul cu analize îi aparţinea prietenei mele. Pentru ea am mers acolo”, declara soţia lui Ştefan Bănică pentru Click!

În urmă cu două luni, bruneta spunea că îşi doreşte foarte mult un copil, dar care ar binecuvânta relaţia de 7 ani pe care o are cu Ştefan Bănică jr.  

Ştefan Bănică, 3 copii cu 3 femei

Dacă pentru Lavinia este o premieră situaţia în care se află, Ştefan Bănică este obişnuit cu rolul de tătic. El mai are doi copii din relaţiile anterioare. Artistul de mândreşte cu Radu, 16 ani, copilul din idila cu Camelia Constantinescu, şi cu Violeta, în vârstă de 11 ani, fetiţa pe care o are din mariajul cu Andreea Marin. 

Cu amândoi are relaţii extraordinare, deşi cu fiecare dintre ei petrece diferit timpul. Dacă cu băiatul artistul se plimbă cu bicicleta şi vorbesc despre fete, cu fetiţa  preferă să joace cărţi, iar acest obicei îi face să se cam certe.  

 

Citeşte şi:

 

Soția lui Bănică, de la maternitate, la magazinul de lenjerie sexy

VIDEO Ştefan Bănică, tată a treia oară. A dat vestea chiar de ziua Violetei

 

Loading...

Citește și

  • stefan banica jr

    Tată a doi copii absolut superbi, Ştefan Bănică jr. e mândru nevoie mare de odraslele lui. Artistul are un băiat, Radu Ştefan, în vârstă de 15 ani, şi o fetiţă, Ana Violeta, de nouă ani. Cu amândoi are relaţii extraordinare, deşi cu fiecare dintre ei petrece diferit timpul. Dacă cu băiatul artistul se plimbă cu bicicleta şi vorbesc despre fete, cu fetiţa din mariajul cu Andreea Marin preferă să joace cărţi, iar acest obicei îi face să se cam certe.

  • andreea marin stefan banica relatie

    Ștefan Bănică Jr (49 de ani) a dat cărțile pe față! Invitat la emisiunea „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, artistul a răspuns și unor întrebări indiscrete. Acesta a declarat că încearcă să nu mai bage în seamă bârfele apărute prin presa de scandal, mai ales ultimul zvon conform căruia s-ar împăca cu fosta sa soție, Andreea Marin (42 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1