Lavinia îl pune la treabă pe Bănică: “Îmi doresc un copil, ca orice femeie normală la cap”

lavinia_parva_stefan_banica.png

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică

Relația dintre Lavinia Pârva (33 de ani) și Ștefan Bănică Jr. (50 de ani) s-a sudat frumos, mai ales după căsătoria secretă, din Bulgaria, din toamna lui 2017.

Acum, după 7 ani de când sunt împreună, singurul lucru care mai lipseşte ar fi un copil. Prezentă joi seara la un eveniment monden, din buricul Capitalei, soția cântărețului ne-a mărturisit că visează la acel moment, când o să își strângă pentru prima dată copilașul în brațe. Mai ales că recent vedeta a fost surprinsă la o clinică de fertilizare, din Capitală. “Sunt perfect sănătoasă, nu am probleme de sănătate. Am fost văzută la acea clinică pentru că eu în fiecare an îmi fac anumite analize medicale. Îmi doresc un copil, cum își dorește orice femeie normală la cap”, a declarat Lavinia Pârva pentru Click!

lavinia-parva.jpg

lavinia parva
Lavinia Parva are concerte pe bandă rulantă
foto: arhiva personala

De asemenea, frumoasa cântăreață ne-a spus că nu acordă o mare importanță asupra aspectului fizic: “Nu prea am răbdare să stau în oglindă, nu știu dacă este bine sau nu. Atunci când nu sunt pe scenă prefer îmbrăcămintea lejeră, sport, aşa mă simt foarte bine. Mă bucur că am succes pe plan profesional. Pregătesc o nouă melodie, trebuie să filmez și un videoclip, am spectacole multe, lucrez la un proiect foarte frumos pentru cei mici”.

Loading...

Citește și

  • Sunt specialişti în surprize şi se pare că mai coc una. După ce în septembrie s-au căsătorit în secret, în Bulgaria, Lavinia şi Ştefan Bănică ar trebui să treacă la nivelul următor, mai exact să-şi mărească familia. Şi iată că ar fi ceva semnale, pentru că noi am surprins-o pe solistă, cu analizele în mână, ieşind de la o celebră maternitate, specializată pe fertilizare in vitro.

  • Lavinia Parva

    Devenită oficial doamna Bănică, Lavinia Pârva lucrează intens la al doilea statut, și anume cel de mamă. Click! a publicat, în exclusivitate, imagini cu artista intrând într-o clinică de fertilizare, după care următoarea oprire a fost fix într-un magazin cu lenjerie intimă sexy.