Ce mari au crescut gemenele Valentinei Pelinel! Seamănă leit cu tăticul Cristi Borcea

pelinel.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel, în prima imagine cu gemenele şi Milan
Foto: arhivă personală

Valentina Pelinel este o femeie împlinită. Cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea o fac să se învârtă ca titirezul de dimineaţă până seara pertru a le face toate poftele. Agitaţia din jurul lor o ţin în formă. De atfel, frumoasa blondă, fostă fotomodel, a ajuns la silueta cu care urca odinioară pe podium.

Fotomodel cândva celebru, Valentina Pelinel (38 de ani) este într-o formă fizică de invidiat. Blonda pare neschimbată după ce i-a dăruit trei moştenitori afaceristului Cristi Borcea (49 de ani). E clar că pe lângă sport şi o alimentaţie sănătoasă şi faptul că este mereu în priză pe lângă cei mici o ajută să aobă o siluetă de manechin. Cghiar dacă meseria de mămică e obositoare atunci când ai acasă trei copii mici, valentina este recunoascătoare divinităţii pentru pruncii ei. 

Valentina Pelinel se ocupă singură de copii

"Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viaţa noastră", a notat doamna Borcea ]n dreptul unei imaguini cu cei trei micuţi ai săi. Pe 8 iunie 2016, ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian (3 ani), iar pe 1 martie 2019, familia s-a mărit cu gemenele Indira Maria şi Rania Maria (8 luni). Obişnuită cu un stil de viaţă sănătos, Valentina a reuşit în ambele sarcini să se menţină într-o formă bună.

4-act-2-2col-pelinel_copii.jpg

valentina pelinel si cei trei copii ai ei
Valentina şi-a fotografiat gemenele în ziua de Sf. Maria
Foto: arhivă personală

A mâncat cumpătat şi a continuat să facă sport, chiar dacă a adoptat un antrenament special pentru gravide.Valentina Pelinel a născut singură, după ce soţul ei, Cristi Borcea (47 ani) a fost iar încarcerat la începutul lunii februarie. Verdictul de 5 ani de închisoare a fost dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar decizia este definitivă. În acest timp, Valentina Pelinel îşi vede mai departe de viaţă şi încearcă să fie pentru cei trei copii ai ei şi ai lui Cristi Borcea şi mamă, şi tată. 

 

Citeşte şi:

Valentina Pelinel a slăbit considerabil după nașterea gemenelor. S-a întors la silueta de model!

EXCLUSIV Unde am surprins-o pe Valentina Pelinel după nașterea gemenelor. Soția lui Borcea a slăbit uimitor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Valentina Pelinel (38 de ani) a născut două fetițe perfect sănătoase chiar de 1 martie, la o clinică privată din Capitală! Soția lui Cristi Borcea și-a strâns fetițele în brațe, dar, din păcate, tăticul nu a putut fi prezent la fericitul eveniment. Fostul acționar dinamovist a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia.

  • Cristi Borcea și Valentina Pelinel

    Valentina Pelinel (38 de ani) a publicat prima imagine în care apar gemenele care își sărbătoresc onomastica de Sfânta Mărie. Micuțele au șapte luni și au venit pe lume în luna martie a acestui an. Tatăl lor, Cristi Borcea, se află după gratii, având de executat cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1