Ce mare și frumos s-a făcut primul nepot al lui Ion Dolănescu! Motivul pentru care s-a reunit toată familia în Costa Rica

img-20210119-wa0015.jpg

Mama lui Dragoș Dolănescu, alături de nepot, fiică și cumnat
foto: arhivă personală

Dragoș Dolănescu se mândrește cu sora lui, Karla, care a terminat medicina în România și este medic în Spania. Aceasta și-a serbat ziua de naștere pe 11 ianuarie, când a împlinit 40 de ani. Aniversarea a găsit-o alături de familie, în Costa Rica, unde a venit să petreacă un concediu de vis cu soțul ei și de familia frumoasă a fratelui său!

Dragoș Dolănescu (45 ani) are o soră în Spania, care a călcat pe urmele mamei sale, Margarita Valenciano, femeia care i l-a dăruit pe cel de-al doilea băiat regretatului solista de folclor Ion Dolănescu. Sora lui Dragoș se numește Karla și a urmat Medicina în România, aidoma mamei sale. Margarita Valenciano a studiat în anii '70 la Cluj și a stat în țara noastră timp de 11 ani, perioadă în care s-a înfiripat dragostea dintre ea și Ion Dolănescu.

img-20210119-wa0005.jpg

Ion, fiul lui Dragoș Dolănescu, alături de bunica lui, Margarita Valenciano
foto: arhivă personală

La rândul ei, Karla a studiat Facultatea de Medicină la București, ba chiar a locuit o perioadă în casa lui Ion Dolănescu, alături de fratele ei, Dragoș. Karla avea o relație apropiată cu tatăl fratelui ei. Cu două luni înainte de moartea artistului, în ianuarie 2009, Karla, care între timp se stabilise la Madrid, a venit în țară de Sf. Ion. La câteva zile era și ziua ei de naștere, așa că regretatul cântăreț a dat o petrecere și pentru sora fiului său mai mic. La numai două luni, Karla a venit iar în România, de această dată la înmormântarea lui Ion Dolănescu. Peste doi ani, Dragoș avea să-și boteze băiețelul cel mic, pe Darius, la București, iar sora lui Dragoș a fost și ea prezentă. N-a mai ajuns în România de atunci, dar și-a construit o carieră frumoasă în medicină la Madrid, unde și-a dat doctoratul.

img-20210113-wa0013.jpg

Sora lui Dragoș Dolănescu și-a sărbătorit ziua de naștere în Costa Rica
foto: arhivă personală

Sora lui Dragoș Dolănescu, sărbătorită în Costa Rica

”Spre deosebire de mama, care a ales ginecologia ca specialitate, Karla a urmat medicina generală. S-a stabilit la Madrid după doctorat. Tata ținea foarte mult la ea, de aceea Karla n-a lipsit de la înmormântarea lui”, spune Dragoș Dolănescu pentru Click!. Acum, Karla s-a mutat într-un orășel situat la 35 de km de Madrid. La începutul anului, de ziua ei, sora lui Dragoș a venit să-și vadă familia în Costa Rica, și să petreacă un concediu de vis împreună cu soțul ei. ”Karla este director la o clinică din orășelul Alcalá de Henares, un orășel unde s-a stabilit cu soțul ei. A venit în concediu o lună, pe 11 ianuarie a împlinit 40 de ani. A primit multe flori, alături de dragostea familiei, un tort și 40 de trandafiri albi și roșii", ne-a povestit Margarita Valenciano. Karla și soțul ei, alături de fiul cel mare al lui Dragoș, Ion, (16 ani) au făcut plimbări la Oceanul Pacific și Oceanul Atlantic, au revăzut Vulcanul Arenal și Golful Drake, unde s-au bucurat de peisaje frumoase.

dragos-dolanescu_si_ion.jpg

Ion, când era doar un copil, alături de tatăl său
foto: arhivă personală

Ion este primul nepot al lui Ion Dolănescu

Ion, băiatul cel mare al lui Dragoș, este primul nepot al regretatului Ion Dolănescu, de aceea îi și poartă numele. A moștenit trăsăturile frumoase ale familiei sale, devenind un adolescent superb, care la anul se pregătește să studieze la universitate. Ion a fost crescut de mama lui Dragoș, întrucât mama sa a murit la nașterea sa. ”Ion a crescut, are acum 16 ani, iar la anul va merge la facultate. Au trecut anii...”, ne-a mai spus mama lui Dragoș Dolănescu.

img-20210113-wa0017.jpg

Ion Dolănescu are acum 16 ani și e un adolescent superb
foto: arhivă personală

”Mama lui a apucat să-şi vadă copilul. Zâmbea şi îmi spunea: «Dragoş, ce frumos e fiul nostru, zici că este un prinţ». La scurt timp de la naştere, ea a făcut o infecţie gravă, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Ion este mai retras şi mai trist din fire, îi lipseşte mama, dar fac tot posibilul să-i mai alin suferinţa. Mama mea, Margarita Valenciano, s-a ocupat enorm de el, dar şi soţia mea, Melissa, e foarte ataşată de copilul meu”, ne-a spus tatăl sărbătoritului.

Citește și:

Ce sexy e surioara secretă a lui Dragoş Dolănescu!

EXCLUSIV! «Păstrez şi acum ceşcuţa de cafea din care a băut Ion Dolănescu!»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1