Ce mare s-a făcut fetița Adinei Alberts și a lui Viorel Cataramă: "Deja ne încolonează pe toți!"

familie_adina_alberts.jpg

Viorel Cataramă și Adina Alberts au o minunăție de fetiță
Foto: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Timpul parcă a zburat de când în viața Adinei Alberts și a lui Viorel Cataramă a apărut fetița lor, Briana Maria. Micuța cu părul bălai, care în această vară, va împlini 4 anișori le face zilele frumoase celor doi părinți ai ei. O imagine recentă cu cei trei împreună descrie perfect tabloul unei familii fericite.

 

Viața de familie este completă pentru Viorel Cataramă (64 de ani) și Adina Albert (50 de ani) de când au devenit părinți. În vara lui 2015, chiar de Sf. Maria, medicul estetician a născut o fetiţă, care a adus bucurie în sufletele lor.

"Evident când se naşte un copil, e un moment de maximă bucurie şi fericire. Are 51 de centimetri lungime şi 3,59 kilograme la naştere", mărturisea pe atunci emoționat Viorel Cataramă la un post tv. Dar iată că timpul a trecut și fetița lor s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Are părul lung și blond și poartă rochițe de prințesă. Până să ajungă să-și poarte pletele pe umeri, mama ei povestea că a apelat la un artificiu pentru care unii au criticat-o.  

adina_alberts_si_fetita.jpg

Viața de familie este completă pentru Viorel Cataramă și Adina Alberts de când au devenit părinți
Foto: Arhiva personală

Cum a convins-o Adina Alberts pe fetița ei să se tundă

adina_alberts_si_fetita_3.jpg

Adina Alberts și fetița ei
Foto: Arhiva personală

 

"Mă întreabă prietenele mele de pe social media de ce i-am tuns părul fetiței mele, Briana! Beneficiile acestei decizii sunt de necontestat! 
Am ezitat o vreme. Până la un an i-am păstrat păruțul de bebe, adică nu am tuns-o deloc. Apoi mi-a fost teamă să nu creez vreo traumă. Briana nu suporta niciun aparat electric, aspirator oricât de silențios ar fi, feon, blender, nici măcăr storcătorul de citrice! O deranjează foarte tare astfel de zgomote! Am căutat pe net și am comandat un aparat de tuns silențios special pentru copiii mici! Și astfel, cu o discuție pregătitoare de vreo oră înainte, cu o bombonică de ciocolată pregătită în mânuță, cu desenele ei animate preferate la televizor, cu pieptănat și mângâiat pe căpusor în prealabil, am reușit până la urmă să transform această situație potențial stresantă, într-un moment foarte plăcut, la sfârșitul căruia, privindu-se în oglindă, a exclamat bucuroasă vaaai ce frumoasa sunt!", povestea dr. Adina Alberts. 

adina_alberts_si_fetita_2.jpg

Briana Maria face în curând 4 ani
Foto: Arhiva personală

Adina Alberts şi Viorel Cataramă, căsătoriţi de 6 ani

La aproape 4 ani, Briana Maria nu este doar o fetiță frumoasă, ci și cu o personalitate puternică. Părinții încearcă să gestioneze lucrurile, dar au observat cine este acum șefa în casă. "Ea este the big boss (n.r. șefa). Deja ne incolonează pe toți în casă", spunea mai în glumă, mai în serios medicul estetician.   

Viorel Cataramă și Adina Alberts s-au căsătorit în vara anului 2013, după trei ani de relaţie. Nunta fastuoasă a avut loc pe domeniul reşedinţei lor din Snagov. Omul de afaceri mai are un băiat, Ștefan Tudor, în vârstă de 19 ani, din căsnicia cu Adela Surugiu.  

 

 

Citește și:

 

Adina Alberts critică apariţiile Andreei Antonescu: «Ai făcut o investiţie, dar nu trebuie să arătăm tot»

Esteticianul Adina Alberts, despre operațiile Nadiei Comăneci: «La nivelul gâtului se vede vârsta»

 

 

 

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Medicul estetician Adina Alberts (46 de ani), soţia afaceristului Viorel Cataramă (60 de ani), a născut sâmbătă (15 august), o fetiţă perfect sănătoasă.

  • Adina Alberts, Vica Blochina, razboiul silicoanelor, defaimare, proces, executare silita

    Se spune că răbdarea mută munții, iar un exemplu bun vine din parte chirurgului estetician Adina Alberts. Vreme de cinci ani, perioadă în care fosta pacientă Vica Blochina a făcut constant declarații defăimătoare la adresa ei, doctorița a tăcut și a ignorat acuzațiile. Asta pentru că se știa nevinovată și pentru că nu dorea să intre într-un vârtej mediatic. Ceea ce a determinat-o să acționeze a fost faptul că declarațiile Vicăi ajunseseră la urechile propriului copil. Judecătorii i-au dat dreptate în procesul de defăimare intentat fostei iubite a lui Victor Pițurcă, iar verdictul instanței lămurește trei aspecte importante: că doctorita nu a gresit operația, deci nu a fost vorba despre malpraxis, că pacienta nu a respectat indicațiile postoperatorii și că medicul a fost denigrat fără temei.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5