Adina Alberts critică apariţiile Andreei Antonescu: «Ai făcut o investiţie, dar nu trebuie să arătăm tot»

andreea-antonescu.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu a fost criticată de esteticianul Adina Alberts pentru alegerile făcute în domeniul frumuseţii
Foto:Arhivă personală

Andreea Antonescu (36 de ani) este o mamă fericită şi împlinită, iar apariţiile sale la televizor sunt mai reduse decât cele ale fostei sale colege de trupă, Andreea Bălan. În ciuda faptului că nu este o prezenţă constantă a emisiunilir, Andreea Antonescu nu a reuşit să evite comentariile făcute de Iulia Albu referitor la ţinutele sale mai puţin inspirate. Iată că, de această dată, alegerile Andreei au intrat sub lupa chirurgului estetician Adina Alberts.

Chirurgul estetician Adina Alberts a analizat transformările prin care a trecut bruneta, de la implanturi mamare până la buze mărite. "Este puţin forţat felul în care decide să se afişeze public, combină nişte nuanţe de păr care nu îi stau în mod obligatoriu bine. Sânii sunt un pic prea mari, poate că buzele sunt, iarăşi, exagerat lucrate. Andreea ar trebui să acorde mai multă atenţie alegerilor pe care le face. Poate uneori este influenţată de diverşi specialişti, dar cred că opinia ei este primordială. Revenind la intervenţiile chirurgicale,Andreea nu are multe intervenţii şi nici nu are nevoie. Doar buzele sunt lucrate şi are nişte implanturi mamare. Doar pentru că îţi pui implanturi mamare nu înseamnă că trebuie să ai un decolteu până la buric. Ai făcut o investiţie, dar nu trebuie să o vadă toată lumea! Să fim mai temperate, bărbaţii pot să ghicească ce există pe sub îmbrăcăminte, nu trebuie să arătăm chiar tot", au fost comentariile făcute de căte Adina Alberts.  

andreea_antonescu_sus.jpg

andreea antonescu si-a pus implanturi cu silicon
Andreea Antonescu a apelat la implanturile cu silicon, iar acum are un bust voluminos
Foto:Arhivă personală

Iulia Albu, cuvinte dure la adresa Andreei Antonescu

Apariţiile mai puţin reuşite ale Andreei Antonescu au fost comentate, de-a lungul timpului, cu intransigenţa caracteristică de către Iulia Albu. În trecut, Iulia a descris-o pe Andreea folosind nişte termeni puţin prietenoşi: "lucrătoare mediocră dintr-un cazinou, cu unghii de dansatoare pe cub, machiaj obosit și bust semi-explodat". 

Andreea Antonescu este o mămică împlinită

Andreea Antonescu este căsătorită cu Traian Spak din anul 2011. Ei au împreună o fetiţă ce va merge în curând la şcoală şi trăiesc în Statele Unite ale Americii, acolo unde Traian lucrează în domeniul mezelurilor şi al carmangeriei. 

loading...
Loading...

Citește și

  • La vârsta de 56 de ani, Nadia Comăneci are o formă fizică de invidiat şi un palmares de neegalat în gimanstică. Fosta sportivă şi-a păstrat pasiunea exerciţiile fizice şi duce un stil de viaţă sănătos. Timpul este necruţător cu oricine, iar Nadia a decis să treacă pragul medicilor esteticieni pentru a rămâne tânără cât mai mult timp. Iată la ce proceduri a apelat, potrivit chrirugului estetician Adina Alberts.

  • Adina Alberts, Vica Blochina, razboiul silicoanelor, defaimare, proces, executare silita

    Se spune că răbdarea mută munții, iar un exemplu bun vine din parte chirurgului estetician Adina Alberts. Vreme de cinci ani, perioadă în care fosta pacientă Vica Blochina a făcut constant declarații defăimătoare la adresa ei, doctorița a tăcut și a ignorat acuzațiile. Asta pentru că se știa nevinovată și pentru că nu dorea să intre într-un vârtej mediatic. Ceea ce a determinat-o să acționeze a fost faptul că declarațiile Vicăi ajunseseră la urechile propriului copil. Judecătorii i-au dat dreptate în procesul de defăimare intentat fostei iubite a lui Victor Pițurcă, iar verdictul instanței lămurește trei aspecte importante: că doctorita nu a gresit operația, deci nu a fost vorba despre malpraxis, că pacienta nu a respectat indicațiile postoperatorii și că medicul a fost denigrat fără temei.