Ce îl nemulțumește pe fiul Andreei Esca legat de părinții lui: «Nu îmi place când mi se tot spune asta»

aris-eram.jpg

Aris Eram a vorbit despre celebritatea părinților lui
Foto Instagram

Și celebritatea poate fi grea uneori! Deși face parte dintr-o familie extrem de cunoscută, având-o pe Andreea Esca drept mamă, Aris Eram nu profită nicicum de acest avantaj pentru a deveni mai popular în mediul online. Pentru puștiul în vârstă de 15 ani, celebritatea nu este momentan interesantă și își consideră familia cât se poate de normală.

Mai mult decât atât, Aris a dezvăluit că nu este întocmai pe placul lui atunci când cei din jur îi reamintesc de „părinții lui cunoscuți”. Deși pe Andreea Esca o cunoaște o țară întreagă, iar tatăl lui, Alexandre Eram, este, la rândul lui, cunoscut în cercurile înalte, și, de asemenea, sora lui, Alexia Eram a devenit peste noapte vedetă pe YouTube, lui Aris nu îi place să se laude în stânga și în dreapta cu familia lui influentă.

Pe fiul Andreei Esca îl deranjează când cineva îi spune că are părinți faimoși

Aris Melkior Eram, care va împlini 16 ani în luna iulie a acestui an, este prezent pe rețelele de socializare, bucurându-se de mulți urmăritori și admiratori, însă preferă să nu epateze. Fiul Andreei Esca a vorbit recent despre celebritatea părinților săi, dezvăluind că se simte deranjat atunci când acest lucru este adus în discuție.

Aris a dezbătut subiectul în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru paginadepsihologie.ro. „Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți”. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place”, a declarat Aris. Întrebat ce apreciază cel mai mult la sora sa, Alexia, Aris a răspuns: „La sora mea apreciez cel mai mult că ar face multe ca să mă apere”. Aris Eram are 15 ani și este elev în clasa a X-a la Școala Franceză.

Fiica Andreei Esca studiază la Londra

Andreea Esca și-a lăsat fiica să-și urmeze visul de a studia în străinătate, iar, ca orice mamă, a avut multe emoții în momentul în care Alexia a părăsit România pentru a merge la facultate. După ce a condus-o pe aceasta până în Londra, acolo unde tânăra s-a mutat, îndrăgita prezentatoare TV a povestit cum vede ea, din perspectivă personală, această experiență, dezvăluind că relația ei cu Alexia nu s-a schimbat, deși a intervenit distanța între ele.

„Da, mi-e greu fără ea. Dar acum vorbim mult mai mult decât vorbeam înainte. (..) Ea este un copil care a stat acasă, care a fost foarte răsfățată. Deodată s-a trezit singură, în 16 metri pătrați, cu tot cu bucătărie și acum trebuie să-și facă curat singură.

Când ne-am dus, am stat o săptămână împreună, pe urmă ne-am întors împreună în weekend și apoi a plecat înapoi duminică. Eu am plecat înainte și l-am lăsat pe Mario să ducă partea grea. Să știi că n-am plâns, chiar n-am plâns. Acum nici nu mai apuci să-ți facă dor de cineva cu Facetime-ul ăsta”, dezvăluia Andreea Esca, în urmă cu ceva vreme.

Loading...

Citește și