Fiica Andreei Esca și-a făcut vlog! Iată cum s-a filmat Alexia Eram la mare

alexia_eram_vlog.jpg

Alexia Eram a publicat primul ei vlog pe platforma YouTube
Foto Instagram

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a intrat și ea în rândul vloggerilor! Cum face parte dintr-un grup de prieteni format în mod majoritar din youtuberi și puști faimoși în mediul online, Alexia nu a dorit să se lase mai prejos. Echipată cu o cameră de filmat și cu multe emoții, așa ca de început, Alexia și-a făcut marea intrare pe platforma YouTube alături de iubitul ei, Mario Fresh și de prieteni, cu care s-a distrat la festivalul Neversea.

Totul a fost imortalizat într-un filmuleț publicat ulterior pe contul ei personal de YouTube, unde Alexia a cerut emoționată părerile celor care au vizionat clipul. Se pare că acum Alexia Eram are o nouă pasiune, iar susținerea din partea urmăritorilor săi este extrem de importantă pentru ea. Fiica Andreei Esca s-a filmat în timp ce participa la un festival de muzică organizat la mare- Neversea- și le-a arătat prietenilor săi virtuali cum a arată o zi din viața ei, dar și cum s-a desfășurat festivalul. Împreună cu iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, dar și cu prietenii lor apropiați, cei doi tineri s-au filmat de dimineața până seara, pentru a împărtăși și cu admiratorii lor momentele frumoase pe care le-au trăit în stațiunea Mamaia. „Sunt foarte fericită că am început să fac și eu vlog. Mi se pare tare să faci vlogguri și să arați lumii ce faci. Eu sunt super naturală”, a susținut Alexia Eram.

Vlogul este asemănător blogului- locul unde împărtășești idei, gânduri, descrii anumite întâmplări- doar că este sub formă de video. Acest format a devenit destul de popular și în România, tinerii care se ocupă de publicare de conținut pe platforma YouTube bucurându-se de multă notorietate. La un moment dat și Mario Fresh, iubitul Alexiei, începuse să facă filmulețe pentru Youtube, însă nu s-a ținut de treabă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1