Ce i-a gătit Mircea Dinescu lui Raed Arafat, fără carne. Șeful DSU mănâncă mici din mazăre

dinescu_si_arafat.jpg

Raed Arafat a fost invitatul lui Mircea Dinescu, la Prima TV

În ediția de duminică, 9 mai, Mircea Dinescu l-a avut la masă, la emisiunea "Poezie și delicatețuri", de la Prima TV, pe Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Medicul român este de origine palestiniană şi a emigrat în România în urmă cu 40 de ani. Pentru că Raed Arafat nu consumă carne, Mircea Dinescu i-a pregătiti un adevărat festin din scrumbie de Dunăre, orez, ştevie şi o salată de ciuperci pleurotus. În emisiunea de la Prima TV, Raed Arafat a povestit despre copilărie, despre primii paşi în medicină şi cum de a rămas în România.

arafat-dinescu.jpg

Raed Arafat, la "Poezie și delicatețuri"

El i-a mai povestit lui Mircea Dinescu şi despre anii de studenţie dar nu au fost ocolite şi temele actuale, legate de pandemie. Toată atmosfera a fost completată de cântecele lăutăreşti ale lui Ionel Tudorache.

Raed Arafat consumă mici din mazăre

Mircea Dinescu s-a arătat surprins de înlocuitorul de carne pe care îl consumă Raed Arafat, și anume proteina din mazăre. De exemplu, micii din mazăre reprezintă alternativă vegetală la micii clasici, din carne de porc, vită sau oaie. Micii din mazăre se găsesc și în comerț, gata preparați, numai buni de pus pe grătar, și sunt pe bază de proteină de mazăre, fără soia. "Domnul Arafat nu mănâncă carne, în schimb azi am aflat, cu uimire, că mănâncă carne...de mazăre", a spus Mircea Dinescu. "Mititeii din mazăre se pregătesc la grătar, cum se pregătesc mititeii, burgerii, la fel, carnea tocată o puteți pregăti și cu sos pentru paste, și cu orice", a completat Raed Arafat.

Citește și:

Mircea Dinescu vrea să-și aline singurătatea după decesul soției: “L-am rugat pe fiul meu să facă și el copii”

Cristi Borcea, dezvăluiri despre cei 9 copii, în emisiunea lui Mircea Dinescu: "În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii"

 

Loading...