Ce fund apetisant are Raluca Zenga! A schimbat 10 costume de baie în vacanța din Filipine

raluca_zenga.jpg

raluca zenga
Raluca Zenga, sexy în Filipine

Raluca Zenga (36 de ani), soția celebrului Walter Zenga, este îndrăgostită iremediabil de Asia. De când și-a lansat blogul de travel, www.onepassionatetraveller.com, frumoasa scriitoare și influenceriță călătorește destul de des, alegând destinații exotice în fiecare lună pentru explorare și relaxare.

Raluca Zenga s-a întors zilele  trecute din Filipine, acolo unde și-a expus trupul de zeiță în insulele exotice. Soția lui Walter Zenga a  avut parte de senzații tari în vacanța din Filipine, a traversat o peșteră, a escaladat cascade, a făcut de toate și a  schimbat 10 costume de baie pentru a da bine la poze și la filmulețele postate pe Instagram. Fanii nu au putut trece cu vederea corpul bine  lucrat al Ralucăi.

raluca-zenga_2.jpg

raluca zenga
Raluca Zenga adoră vacanțele în Asia
foto: arhivă personală

Raluca Zenga, îndrăgostită de Filipine

“Am o pasiune pentru Asia! Am ajuns în locuri care parcă te invitau să vorbești despre ele. Mă fascinează! Tocmai ce m-am  întors din Filipine, dintr-o călătorie de vis. Am petrecut mult timp în natură, am înotat, am navigat, am escaladat cascade - circuite turistice în care dintr-o peșteră ieși practic pe vârful unei stânci și de acolo trebuie să te arunci în apă, să faci tracking, a fost o adevărată  probă fizică și pentru mine! Am vizitat multe insule senzaționale, am explorat și m-am bucurat de tot ce are Filipine de oferit. Siargao Island, Coconut Farm Viewdeck, Maasin River, Kayangan Cove, Kayangan Lake sunt niște minunății. Dacă aveți posibilitatea să ajungeți în aceste locuri fascinante, să nu ezitați”, spune Raluca Zenga, mamă a doi copii de 8 (Walter Junior) și 10 ani (Samira).

raluca-zenga_3.jpg

raluca zenga
Raluca Zenga, sexy în costum de baie
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1