Cum l-a cunoscut Raluca pe Walter Zenga. Povestea lor, scrisă într-o carte

raluca_walter_zenga.jpg

raluca walter zenga
Raluca și Walter Zenga
foto: Arhiva Personală

Anul acesta, în familia Ralucăi Zenga Paştele coincide oarecum cu ziua de nastere a celebrului său sot, antrenorul Walter Zenga. Blonda i-a pregătit cu această ocazie un cadou deosebit. A scris propria poveste de dragoste, aceasta fiind publicată într-o carte în care mai multe vedete şi-au spus istoria relaţiilor.

Duce o viaţă lipsită de grijă la Dubai, acolo unde are plaja la o aruncătură de băţ. Raluca Zenga nu se lăfăie toată ziua pe şezlong, ci a pus la cale o surpriză de proporţii pentru soţul ei. 

"Anul acesta am reușit sa-i fac soțului meu un cadou cu-adevărat special. De ziua lui, pe 28 Aprilie, se lansează cea mai frumoasa carte a primăverii, una cu poveşti de dragoste ale vedetelor, scrisă de Ioana Mandache. Am avut privilegiul de a scrie propriul nostru capitol, sunt guest-writer-ul de la final care vine cu o istorisire originală, infuzată de romantismul și autenticitatea care ne caracterizează în cuplu.

zenfa_family_de_paste.jpg

raluca zenga familie walter zenga copii
Raluca şi Walter au doi copii
foto: arhiva personală

Povestea noastră se alătura cronicilor de iubire a faimoși politicieni, actori și artiști de la noi din țara, cum sunt Alice Barb și George Ivascu, Maria și Traian Basescu, Anca Boagiu cu fiul adoptat, Carmen si Klaus Iohannis, Marin Moraru si Lucia Popescu Moraru, Maia Morgenstern și Dumitru Baltaţeanu, Anca Pandrea si Iurie Darie, Rodica Popescu-Bitănescu, Mihaela Tonitza si Ștefan Iordache”, a mărturisit, emoţionată, Raluca Zenga.

Probabil, puţini îşi aduc aminte cum a început idilia Ralucăi cu Walter. Cei doi s-au cunoscut în aeroport, la Milano. Ei au călătorit cu acelaşi avion şi în timpul zborului s-a înfiripat şi povestea lor. Nimeni nu le dădea prea mari şanse în urmă cu aproape 13 ani, dar cei doi se pregătesc să sărbătorească 11 ani de căsnicie, luna viitoare, şi sunt părinţii a doi copii superbi. Idila dintre Raluca şi Walter Zenga a debutat în 2003, în perioada în care italianul antrena echipa FC Naţional. Un an mai târziu cei doi s-au cununat civil, iar nunta a fost celebrată abia în 2009 la un restaurant de la Bran.

Loading...

Citește și