Ce frumoase au fost gimnastele de aur la cununia Sandrei Izbașa! Andreea Răducan, glume cu Monica Roșu

gimnaste-octavian-belu.png

octavian belu si gimnastele de la nunta sandrei izbasa
Octavian Belu, alături de elevele lui de aur, la cununia Sandrei Izbașa
foto: arhiva personală/Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cu sufletul la Tokyo, unde Larisa Iordache are emoții pentru finala de la bârnă, gimnastele de aur ale României au petrecut la cununia civilă a Sandrei Izbașa, care a devenit, de vineri, doamna Bănică. Vesele și elegante, Andreea Răducan, Silvia Stroescu și Monica Roșu s-au distrat la petrecerea ”de Hollywood” oferită de tinerii însurăței.

Dacă cineva ar fi încercat să numere medaliile de aur, olimpice, mondiale și europene, prezente vineri, 30 iulie, la cununia civilă a Sandrei Izbașa (31 de ani), ar fi pierdut cu siguranță numărul până la finalul petrecerii.

Andreea Răducan (37 de ani), Silvia Stroescu (36 de ani), Diana Bulimar (25 de ani) și Monica Roșu (34 de ani) au venit să-și susțină fosta colegă în cea mai importantă zi a ei după retragerea din activitatea competițională.

Sandra Izbașa s-a cununat civil cu nepotul lui Ștefan Bănică, actorul Răzvan Bănică, iar secretul a fost dezvăluit de Andreea Răducan, care a publicat pe contul personal de Instagram o imagine de la propria nuntă, când Sandra a prins buchetul.

De altfel, acesta a fost subiectul preferat de glume printre fostele campioane olimpice ale României, care s-au grăbit să comenteeze la postarea Andreei.

”Fetelor, să mai arunc un buchet, poate... cine știe?”, a glumit Andreea. ”Cred că ne trebuie mai multe nouă”, a răspuns Monica Roșu, iar Andreea a continuat pe același ton: ”Nu-i nimic, repetiția e mama învățăturii. Arunc până prindeți”.

Octavian Belu, alături de fostele eleve la cununia Sandrei Izbașa

Gimnastele au ales ținute de zi foarte elegante pentru fericitul eveniment din viața Sandrei. Andreea a îmbrăcat o rochie scurtă roz pal, cu corset, fără bretele, în formă de lalea în partea de jos.

andreea-raducan-monica-rosu.jpg

andreea raducan, silvia stroescu si monica rosu
Andreea Răducan, Silvia Stroescu și Monica Roșu s-au distrat de minune la cununia civilă a Sandrei Izbașa
foto: arhiva personală/Instagram

 

Monica Roșu a ales o rochie fucsia, de asemenea scurtă, cu mâneci scurte, petrecută, iar Silvia Stroescu a optat pentru o rochie neagră, fără mâneci, cu talia marcată și petrecută în partea de sus. Și Diana Bulimar a ales o rochie neagră, cu decupaje sexy în zona taliei și dantelă la decolteu.

silvia-stroescu.png

silvia stroescu in rochie neagra
Silvia Stroescu a ales o rochie neagră, scurtă, pentru cununia civilă a Sandrei Izbașa
foto: arhiva personală/Instagram

Surpriză, la cununia civilă a Sandrei și-a făcut apariția și Octavian Belu, fostul coordonator al lotului național de gimnastică, creatorul acestei echipe de aur.

Citește și:

Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Ce frumoși au fost la cununie!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul