Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică. Ce frumoși au fost la cununie!

sansra-izbasa-razvan-banica.jpg

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au logodit în decembrie 2020
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

E oficial! Fosta mare gimnastă Sandra Izbaşa (31 de ani) a devenit, de azi, doamna Bănică. Sandra și actorul Răzvan Bănică (29 de ani), nepotul lui Ștefan Bănică, s-au cununat civil vineri, 30 iulie, într-zi de foc, așa cum e și dragostea lor.

Anunțul a fost făcut pe Facebook chiar de prietena Sandrei, fosta mare gimnastă Andreea Răducan, care jubila că destinul i-a îndeplinit o tradiție de la propria nuntă: Sandra Izbașa a fost cea care a prins, atunci, buchetul de mireasă. "Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!", a scris Andreea Răducan.

Sandra Izbașa, ținută rafinată, la cununie

Într-adevăr, frumoasa veste a fost confirmată și de Ana Baniciu, prietenă și ea cu mireasa, care a pus pe Instagram imagini video de la cununie. Sandra și Răzvan au avut parte de o ceremonie în aer liber, decorul a fost elegant, rafinat, au predonimat florile albe, iar invitații s-au bucurat de moment, uitând de canicula de afară. Sandra a purtat o rochie de culoarea untului, cu bretele fine, iar mirele, un costum de culoarea oului de rață.

sandra-izbasa-razvan-banica_1.jpg

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, superbi în ziua cununiei
foto: Instagram

De când s-a retras din gimnastică, Sandra, campioană olimpică în 2008 și în 2012, a devenit mai apropiată de showbiz, ba chiar a fost atrasă de actorie și și-a făcut debutul în acest domeniu cu rolul din pelicula "Faci sau Taci", regizată de Iura Luncașu. Răzvan este actor la Teatrul Nottara și a avut apariții în seriale tv, deci nu este de mirare că drumurile celor doi s-au intersectat la un moment dat. De asemenea, au și prietene comune: Raluka și Ana Baniciu, prin intermediul cărora s-ar fi cunoscut și care au contrbuit astfel la formarea acestui cuplu.

sandra-izbasa-razvan-banica_2.jpg

Cununia a avut loc în aer liber
foto: Instagram

Cine este Răzvan Bănică, soțul Sandrei Izbașa

Răzvan Bănică are 29 de ani, este actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. Unchiul său este celebrul Ștefan Bănică Junior. Răzvan a avut apariţii  în serialele "State de România", "Pariu cu viaţa", „Îngeraşii”, „State de România” şi “Iubire şi Onoare”. A jucat în piesele “Goana după fluturi” „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”, el absolvind Actoria la clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2014. La ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru „Serile Teatrului Studenţesc”, Răzvan Bănică a fost distins cu ”Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru rolul lui Rică Venturiano din spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale. Tânărul a jucat şi în musicalul „Scobby Doo şi Misterul Piramidei”, dar l-aţi putut vedea şi într-un videoclip al celor de la Carla’s Dreams, o piesă în limba rusă.

Sandra Izbașa e ultima campioană olimpică a gimnasticii româneşti

Sandra Izbașa este ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, titlu cucerit la sărituri, la ediția din 2012, de la Londra. Aceea a fost cea de-a doua ei medalie de aur de la Jocurile Olimpice, după ce, în 2008, la Beijing, terminase prima la sol. Palmaresul olimpic al gimnastei a fost completat cu două medalii de bronz, obținute cu echipa, în 2008 și 2012. Până la retragerea definitivă, care a avut loc la 10 aprilie 2014, la vârsta de 24 de ani, Sandra a mai cucerit 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur. De asemenea, a urcat de trei ori pe podiumul de premiere la Campionatele Mondiale (are un argint și două bronzuri). 

Citește și:

Campioanele Sandra Izbașa și Cătălina Ponor, îndrăgostite lulea de iubiții lor actori

Sandra Izbaşa, olimpică şi la modă! Ce super ţinută poartă pe stradă!

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5