Ce frumoasă s-a făcut Sofia, fata Andreei Bănică! «Mai are puțin și-mi împrumută pantofii»

andreea-ban9ica-sofia.png

andreea banica si fiica ei sofia
Andreea Bănică este foarte mândră de fiica ei, Sofia (10 ani)
foto: captură/Instagram

Așa mamă, așa fiică! Andreea Bănică (41 de ani) a făcut publică o imagine superbă cu fiica ei pe Instagram. La numai 10 ani, Sofia arată deja ca o adevărată domnișoară.

Imaginea publicată pe contul de Instagram al solistei pare să fie un selfie (autoportret) realizat în mașină. Andreea și Sofia sunt îmbrăcate elegant, în rochii vaporoase, același model, cu o fundă mare la gât, dar culori diferite. Andreea a ales varianta turcoaz, iar Sofia varianta roz prăfuit.

”Ce ne facem? Mai are puțin și îmi împrumută pantofii... îi dau?”, a scris Andreea în dreptul imaginii de pe Instagram. Fanii solistei au reacționat imediat și au copleșit-o pe Andreea cu aprecieri.

Andreea Bănică a retras-o pe fiica ei de la cursurile de dansuri

Andreea Bănică încearcă să nu cadă în capcana în care se prind majoritatea părinților din zilele noastre, aglomerând foarte mult programul copiilor lor. Vedeta a reacționat imediat când a văzut că Sofia, fiica ei în vârstă de 10 ani, dădea semne de epuizare și a retras-o de la cursul de dansuri profesionale.

”Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți”, a declarat Andreea Bănică recent, la emisiunea Click! TV Online. Vedeta a decis să o retragă pe Sofia de la cursurile de dansuri când a observat că fiica ei începuse să aibă ticuri din cauza stresului cauzat de programul prea încărcat.

”Sofia a făcut dansuri profesionale, însă am scos-o de acolo, tocmai pentru că m-am gândit la sănătatea ei. Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți, nu cu mers la tot felul de concursuri și olimpiade, pe afară. Sofia alerga peste tot și la un moment dat a ajuns să aibă ticuri, pentru că își dorea să fie bună la toate, și la sport, și la școală. Și atunci am hotărât să mai eliminăm din partea asta a sportului, foarte masivă, și să ne concentrăm mai mult pe carte o perioadă”, a explicat Andreea.

Citește și:

EXCLUSIV Andreea Bănică, rușinată de pozele din Playboy: «Mi-au scos bikinii în photoshop»

Andreea Bănică a cântat alături de fetița ei! Primul concert al Sofiei| FOTO

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1