Andreea Bănică a cântat alături de fetița ei! Primul concert al Sofiei| FOTO

andreea_banica_11111.jpg

Andreea Bănică a cântat pe scenă, alături de fetița ei, Sofia
Foto: Instagram

Fiica Andreei Bănică a moștenit de la mama ei vocea și dorința de a se afirma pe scenă. Astfel, Sofia a avut parte de o surpriză din partea Andreei, care a luat-o pe scenă pe cea mică, în cadrul unui concert, iar cele două au cântat împreună. Momentul adorabil mamă-fiică a fost imortalizat în fotografii și publicat ulterior pe rețelele de socializare, spre bucuria admiratorilor cântăreței, care au încurajat-o pe fetița ei să urmeze această carieră.

Sofia calcă pe urmele mamei ei! Fiica Andreei Bănică a concertat pe scenă alături de mama ei și i-a ieșit de minune. Deși probabil a avut multe emoții, micuța a cântat în fața sutelor de oameni prezenți la eveniment, iar faptul că a fost alături de mama ei a făcut ca momentul dintre cele două să fie unul adorabil. Andreea s-a declarat mândră de performanța Sofiei și a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, iar fetița era foarte zâmbitoare și părea în elemenutul ei pe scenă.

andreea_banica_si_sofia.jpg

Andreea a cântat pe scenă împreună cu fiica ei, Sofia
Foto: Instagram

Andreea Bănică are o carieră de succes și o familie frumoasă de care se poate bucura. Vedeta este împlinită din toate punctele de vedere, mai ales de când a aflat că micuța Sofia dorește să-i calce pe urme. Andreea dorește să o ajute pe fetița ei în acest sens și a luat-o cu ea pe scenă, pentru ca cea mică să se obișnuiască de pe acum cu concertele. În urmă cu câteva zile, Andreea a mers împreună cu band-ul și familia la Lehliu-Gară, pentru a cânta în cadrul turneului România în Sărbătoare. Supriza a venit în momentul în care Sofia și-a luat rolul de cântăreața în serios și s-a urcat pe scenă și a concertat alături de mama ei! 

andreea_banica_familie.jpg

Andreea mai are un băiețel, pe nume Noah Andrei
Foto: Instagram

Andreea a tot publicat pe conturile de socializare clipuri cu Sofia, în care aceasta cânta, iar vedeta a dezvăluit că micuța face și canto de ceva vreme, deși tatăl ei, Lucian Mitrea, nu a fost de acord de la început. „Este cea mai cu muzica din familie. Mi-a luat faţa cu totul. Tot timpul vrea să cânte ea când aude o piesă, să asculte ea muzica ei preferată. Nu mai am loc de ea. Merge la canto. Taică-su n-a fost de acord, a spus că nu vrea să meargă pe drumul ăsta, dar i-am explicat că oricum n-are ce face: copilul îşi alege drumul în viaţă singur”, declara Andreea, în urmă cu ceva timp. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1