Ce frumoasă e fiica Elenei Udrea! Eva vorbește, iar primul ei cuvânt a fost "mama"

fetita-elena-udrea.jpg

fetita elenei udrea la plaja
Eva, fetița Elenei Udrea, la plajă
foto: arhiva personală

Pe 20 septembrie 2018, Eva Maria se năștea într-o maternitate din Costa Rica. Primul an de viață al fiicei Elenei Udrea nu a fost tocmai usor, având în vedere că mama ei a ajuns după gratii imediat după ce a născut.

Eva a avut noroc în această perioadă cu bunica maternă, dar mai ales cu tatăl său, Adrian Alexandrov, care s-a dovedit a fi un părinte implicat, devotat și chiar descurcăreț.

Puștoaica va împlini doi ani peste două luni și este bucuria familiei, cel mai mare motiv de fericire pentru fosta candidată la președinția României, dar și pentru tatăl ei.

elena-udrea-adrian-eva.jpg

elena udrea adrian alexandrov si fiica lor la mare
Elena Udrea și Adrian Alexandrov, la mare împreună cu fiica lor, Eva
foto: arhiva personală

 

Micuța "Alexandrova" a început deja să vorbească, iar primul ei cuvânt a fost "mama". "E un copil isteț și super activ. Se joacă toată ziua, îl are companion pe Oscar, cățelul nostru. Bunica Maria este topită după Eva. Bine, n-ai cum altfel, e un copil superb", a declarat Adrian Alexandrov pentru Click!

Cu ochii albaștri și părul blond, Eva pare să fi luat ce-a fost mai bun de la părinții ei. Cei trei au fost împreună la mare, iar Eva a fost, cum era de așteptat vedeta plajei. 

Citește și:

Primele imagini de la botezul fetiței Elenei Udrea. Micuța a împlinit azi un an

Loading...
 
 

Citește și