O mai recunoşti? Monica Anghel a dat jos 30 kg în doar zece luni

m112-13-v-foto-1-3-col-mon.jpg

Solista şi-a şocat fanii sâmbăta trecută, când a urcat pe scena unui eveniment din Piteşti

Monica Anghel şi-a dorit să se subţieze, după ­operaţia de hernie de disc, suferită anul trecut, iar visul ei a prins contur, cu ajutorul sportului şi al unei diete personalizate. Cântăreaţa de top ne-a povestit despre sacrificiile făcute, căci nu e uşor să renunţi la anume delicii culinare sau să trudeşti ore întregi în sala de sport.

Transformare uluitoare pentru Monica Anghel (47 de ani), care pare de nerecunoscut! Weekendul trecut, artista a cântat la Piteşti, iar spectatorii au aplaudat-o minute în şir atât pentru prestaţia impecabilă, cât şi pentru ambiţia de a slăbi atât de mult încât îşi permite luxul de a îmbrăca haine mulate pe trup.

Ea ne-a vorbit despre această transformare uluitoare: ”Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate. În paralel, fac şi sport. Nutriţionistul meu este Andreea Şuvoială, ea se ocupă de mine şi îmi spune ce trebuie să mănânc, ce trebuie să scot din alimentaţie, fie să adaug, sigur, pe baza analizelor, după cum spuneam. Sunt matinală, dintotdeauna am fost aşa. Merg în fiecare dimineaţă la ora 7 la kinetoterapie la medicul Adrian Însurăţelu şi la fizioterapie, la doamna doctor Ionela Preda. Şedinţele de psihologie le fac la medicul Violeta Kaparaliotis”.

m212-13-v-foto-1-3-col-mon.jpg

2018. Monica îşi permite luxul, în sfârşit, să poarte haine mulate pe trup

Interpreta noastră este supărată că, pe Internet, o nutriţionistă se laudă că a ajutat-o să slăbească cu ajutorul unor picături: ”Cred că am să o dau în judecată”. Monica Anghel ne-a dezvăluit meniul ei zilnic.

”Dimineaţa, la prima oră, mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10.00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, servesc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”.  Ea a explicat de ce, anul trecut, a ajuns pe masa de operaţie.

m312-13-v-foto-3-2-col-2009.jpg

2009. Aşa arăta Monicadupă ce pierduse lupta cu kilogramele

„Astă vară a trebuit să mă operez de urgenţă pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%. Aveam nişte dureri groaznice. După două zile de antiinflamatorii făcute injectabil, nu se simţea nici o îmbunătăţire. Şi atunci prietena mea, care este şi medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecţii, a spus: «Eu nu îţi mai fac acele injecţii, du-te şi operează-te! Nu vreau să te distrug!» Trebuia să mă operez în acel moment ca să scot acele bucăţele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus că ar fi bine să mai slăbesc puţin, că m-ar ajuta. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental şi am zis că trebuie să fac ceva,” mărturisea Monica Anghel, la „Refresh by Oana Turcu” (Antena Stars). 

Ozana Barabancea îşi vinde rochiile de scenă, după ce a slăbit 40 de kilograme

Jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, solista Ozana Barabancea (49 de ani), a slăbit enorm, în jur de 40 kg, după operația de micșorare a stomacului, suferită anul trecut. Ea a anunțat recent, pe contul de Facebook, că scoate la vânzare rochiile superbe, pe care le purta când cântărea 114 kg.

o112-13-v-2-col-ozana-inain.jpg

2017. Ozana cântărea 114 kilograme

„Azi împlinesc un an de la Operația de GS! Greul acum începe! De azi renunț la carne, ouă, lapte, brânză. Am evoluat foarte frumos! Doamne ajută să mă pot menține. Este un drum greu, dar cu răbdarea treci marea. Au mai rămas doar câteva rochii elegante pe care le-am purtat la emisiunea «Te cunosc de undeva!». Am lucruri superbe pe care alte femei le-ar purta cu drag. Cele ce doresc să le poarte, le pot cumpăra. Detalii în privat”.  

o212-13-v-2-col-ozana-acum.jpg

2018. Solista pare o adolescentă

Ea a povestit despre noul stil de viață: ”Am reuşit să slăbesc, acum trebuie să mă menţin, nu e uşor. Nu am reuşit să slăbesc prin diete, probabil nu am avut destul de multă voinţă. Trebuie să fac obligatoriu sport. Mă doare spatele şi e nevoie de gimnastică. Mănânc orice, mănânc să mă hrănesc, în jur de 100 de grame la masă. Sunt atentă la ce mănânc, am renunţat la ceapă şi la mămăligă caldă cu brânză, ca să nu îmi fie rău. Dacă nu aş fi avut o carieră în muzică poate aş fi fost actriţă”, a menționat Ozana, la Antena Stars.
Loading...