Ce familie frumoasă are Andreea Spătaru! Fiica ei a împlinit 11 ani

andreea-spataru-fiica.jpg

Maria, fiica Andreei Spătaru, a împlinit 11 ani
foto: Facebook

Andreea Spătaru (35 ani), prima asistentă de la emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”, făcea furori la începutul anilor 2000, pe podiumurile de modă, dar s-a retras din lumina reflectoarelor imediat după ce a devenit mămica unei fetițe, pe nume Maria Sofia.

În anul 2009, însărcinată cu primul copil, Andreea poza în Playboy cu burtica la vedere, devenind astfel singura femeie gravidă din istoria revistei. Un an mai târziu participa la "Dansez pentru tine" (PRO TV), iar de atunci se dedică doar familiei. A locuit o perioadă în SUA, apoi a revenit pe plaiurile mioritice.

fiica-andreea-spataru.jpg

Sofia Maria, fericită la petrecerea de ziua ei
foto: Facebook

Zilele trecute, fiica ei, Sofia Maria, frumoasă ca o prințesă, și-a sărbătorit ziua de naștere. A împlinit 11 ani, iar părinții ei, Andreea Spătaru și Sorin Marica, i-au organizat o petrecere la piscină.

andreea-spataru-familie.jpg

Andreea și Sorin, alături de cei doi copii ai lor
foto: Facebook

În dreptul imaginilor de pe Facebook, Andreea a scris un mesaj emoționant: ”La mulți ani, Maria, regina inimii mele, te iubesc până la lună și înapoi. 11 ani fantastici”. În aprilie 2018, Andreea l-a adus pe lume pe micuțul Iosif.

Citește și:

Ce scump e! Prima poză cu bebelușul Andreei Spătaru!

Andreea Spătaru a început o viaţă nouă în America, alături de soţul şi de fetiţa ei

Loading...

Citește și