Singura femeie care a apărut gravidă în Playboy e româncă. Americanii au strâmbat din nas, apoi au adorat-o

andreeaspataru-mai2009-1.jpg

andreea spataru
Andreea Spătaru gravidă, în Playboy, 2009
foto: Playboy

Anii trec, dar se pare că nu și peste Andreea Spătaru (35 de ani), care arată incredibil de bine și la 11 ani după ce a realizat aceste fotografii pentru Playboy. Blonda, care a fost model și asistentă TV, are doi copii, un soț și a decis să stea departe de lumina reflectoarelor. Nu poate fi scoasă însă din istoria Playboy, revistă pentru care a pozat de două ori, căci deține un record interesant: este singura vedetă care a apărut însărcinată în celebra revistă dedicată bărbaților.

Dan Silviu Boerescu, supranumit ”Tăticul Playboy România”, ne-a povestit de-a lungul timpului lucruri inedite despre ”fetele lui”. Dan Silviu Boerescu, numele de care se leagă istoria revistei Playboy România, a povestit într-un interviu mai vechi cum s-au negociat cele mai apreciate pictoriale din revista iepurașului cu papion. Superba Andreea Spătaru, care a fost și "vecină" la «Neatza cu Răzvan și Dani», a pozat gravidă și, dacă inițial americanii au strâmbat din nas, după ce au văzut pozele au adorat-o pe românca noastră. 

spatar2.jpg

andreea spataru
Andreea Spătaru a avut o copertă superbă. A pozat în 2009
fo

Nu era prima oară când frumoasa blondă apărea în Playboy. Mai pozase în 2007, însă pictorialul din 2009 era mai special, pentru că în fața obiectivului aparatului de fotografiat se afla pentru prima oară în istoria Playboy o femeie însărcinată.

andreea_spataru_2.jpg

andreea spataru
Andreea Spătaru gravidă, în Playboy, 2009
foto: Playboy

„Andreea Spătaru a pozat ultima oară în primăvara lui 2009, gravidă în luna a şaptea. Iniţial, şefii mei din America s-au opus ideii dar, când au văzut fotografiile realizate, mi-au dat acceptul de publicare, convingându-se că nu era nimic vulgar în ele. Andreea radia de frumuseţe, iar sarcina o făcea şi mai frumoasă”, a declarat Dan Silviu Boerescu pentru Click! Andreea Spătaru a fost, de altfel, singura vedetă care a pozat gravidă pentru Playboy.

Citește și:

FOTO Petrecerile Playboy România de acum 20 de ani. Păsărin, Pistol și Luciu, erotism și bătaie cu frișcă în cluburi

EXCLUSIV Andreea Bănică, rușinată de pozele din Playboy: «Mi-au scos bikinii în photoshop»

 

Loading...

Citește și

 • ioana ginghina

  Blonde, brune şi roşcate, naturale sau siliconate, toate i-au trecut prin faţa ochilor lui Dan Silviu Boerescu, numele de care se leagă istoria revistei Playboy România. Chiar dacă în 2010 a renunţat la şefia publicaţiei, după 11 ani, acesta nu va scăpa în veci de ştampila „tăticul Playboy”.

 • playboy coperti memorabile istorie

  Revista americană Playboy a scris istorie în cei 60 de ani de existenţă. A fost fondată la Chicago (SUA), în 1953. Publicația lansată de Hugh Hefner renunță la cea mai veche tradiție a sa. Începând cu luna martie a anului 2016, revista nu va mai avea pictoriale nud.

 • kristy garett

  În luna octombrie, Playboy anunța sfârșitul unei tradiții vechi de mai bine de 60 de ani. Începând cu luna martie a anului 2016, revista va renunța la publicarea fotografiilor cu modele dezbrăcate. Acum, Playboy a dezvăluit numele ultimului fotomodel care va mai apărea nud pe paginile publicației.

 • andreea mantea playboy

  ”Româncele sunt frumoase de pică” nu e doar o vorbă-n vânt, bună să ridice moralul naționaliștilor. E un adevăr confirmat de însuși ”tăticul Playboy”, care a fost atât de impresionat de frumusețea unei vedete de la noi, încât, în 2008, a invitat-o la conacul său pentru a poza pentru un calendar distribuit în întreaga lume.

 • marilyn monroe imagini rare playboy

  Afinitatea lui Marilyn Monroe pentru camerele de fotografiat a propulsat-o spre celebritate. Era obișnuită să fie tot timpul în lumina reflectoarelor, iar fotografii o iubeau. Celebra blondă nu avea dimensiunule modelelor de acum. Marilyn avea 1.66 m înălțime și forme voluptoase. Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și a rămas un simbol epocii de glorie a Hollywoodului.

 • nicoleta luciu

  Cu șase apariții în Playboy, Nicoleta Luciu (35 de ani) pune pe jar imaginația bărbaților din 2000. Anii au trecut, Nicoleta a devenit soție, mamă, și-a pus silicoane, și-a scos silicoanele, dar un lucru a rămas la fel: fascinația pentru sânii ei voluptuoși. Deși este singura vedetă ale cărei poze nu au avut nevoie de retușuri, se pare că primul pictorial al Nicoletei în Playboy a fost un eșec.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1