Ce face soțul Silviei Dumitrescu acasă la Dida Drăgan, iubita lui din tinerețe?

ochescu_1_foto_blitz.jpg

florin ochescu
Florin Ochescu a fost surprins acasă la Dida Drăgan
Foto: Blitz

Chitaristul Florin Ochescu (66 de ani), soțul cântăreței Silvia Dumitrescu (59 de ani), a fost surprins zilele trecute de fotografii Click! chiar în fața imobilului unde locuiește Dida Drăgan (72 de ani). Cea din urmă e nimeni alta decât fosta lui iubită din tinerețe și totodată mama fiului său cel mare.

Pentru că Silvia Dumitrescu nu s-a opus niciodată unei legături civilizate a soțului ei cu Dida Drăgan, Florin Ochescu se pare că merge frecvent acasă la fosta iubită. Surse apropiate familiei au spus pentru Click! că instrumentistul și Dida Drăgan au rămas în relații foarte bune, iar în locuința artistei au loc de obicei întâlnirile dintre tată și fiul lui cel mare, Florin jr (36 de ani).

silvia-dumitrescu-si-florin-ochescu.jpg

silvia dumitrescu
Silvia Dumitrescu are o căsnicie fericită alături de Florin Ochescu

 

În ziua cu pricina, soțul Silviei Dumitrescu a sosit singur acasă la Dida Drăgan. În locuință îl așteptau ca de obicei băieții lui, Florin jr și mezinul Iulian (25 de ani), fiul Silviei Dumitrescu. „Acolo se întâlnesc ei de obicei, fac un grătar, beau o bere și mai vorbesc și ei ca între bărbați. Se înțeleg foarte bine și sunt toți ca o singură familie. Silvia Dumitrescu e cea care a încurajat mereu legăturile normale de familie dintre soțul ei și fiul pe care Florin Ochescu îl are cu Dida Drăgan. Florin jr și Iulian au crescut împreună și se înțeleg ca frații”, au spus aceleași surse.

Florin Ochescu a petrecut aproximativ două ore acasă la Dida Dragan alături de cei doi băieți ai lui. La finalul întâlnirii, a ieșit însoțit de fiul cel mic, Iulian, și au mers acasă, unde îi aștepta Silvia Dumitrescu.

ochescu_2_foto_blitz.jpg

florin ochescu
Florin Ochescu a plecat alături de fiul cel mic spre casă
Foto: Blitz

 

În 1979, Florin Ochescu a început o relație cu Dida Drăgan, iar din iubirea lor a apărut Florin jr. Cei doi artiști nu s-au căsătorit și s-au despărțit discret, fiecare încercând să-și refacă viața. Silvia Dumitrescu a apărut în viața lui Florin Ochescu în anul 1993, la vreo patru ani de la ruptura de Dida. S-au căsătorit și apoi a apărut și fiul cel mic, Iulian. Amândoi băieții lui Florin Ochescu activează în muzică. Florin jr e pasionat de chitară, iar Iulian e un renumit pianist absolvent de Conservator, premiat la multe festivaluri de profil. Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu au împlinit 25 de ani de căsătorie și au sărbătorit recent Nunta de Argint.

Loading...

Citește și