Dida Drăgan şi Silvia Dumitrescu au copil cu acelaşi bărbat. Unde s-au întâlnit recent marile rivale

silvia-dumitrescu-dida-dragan-florin-ochescu.jpg

silvia dumitrescu dida dragan
Silvia Dumitrescu și Dida Dragan au fiecare câte un băiat cu chitaristul Florin Ochescu
foto: arhivă personală/Mediafax

Cântăreţele Dida Drăgan (72 de ani) şi Silvia Dumitrescu (59 de ani) s-au luptat ani buni pentru inima chitaristului Florin Ochescu (66 de ani), însă doar una a reuşit să o păstreze. Amândouă au câte un fiu cu artistul şi de-a lungul timpului s-au ocolit una pe alta. Până duminică seară, la Restaurant Club Herăstrău, unde Dida şi Silvia au dat nas în nas la aniversarea de 50 de ani a compozitorului Ovidiu Komornyik.

În 1979, Dida Drăgan a divorţat de rockerul Petre Magdin (75 de ani) şi s-a cuplat cu Florin Ochescu. Din iubirea lor a rezultat un fiu, Florin Ochescu jr (36 de ani), care locuieşte alături de mama lui în Elveţia şi continuă pasiunea tatălui pentru chitară. Dida Drăgan a trecut greu peste despărţirea de Ochescu. S-a luptat ani de zile cu depresia şi a recunoscut că a fost la un pas de soluţia extremă dacă nu avea un copil de crescut. „Am ales pe cine nu trebuia. Nu m-a ales nimeni pentru femeia care sunt. O singură dată am fost îndrăgostită cu adevărat. Atunci am înţeles ce înseamnă să-ţi fugă pământul de sub picioare, să nu mai ştii cum te cheamă şi să-ţi bată inima ca un fluture”, declara Dida Drăgan, fără să îl nominalizeze pe Florin Ochescu.

Amândouă au câte un fiu cu renumitul chitarist

Dida şi-a încercat norocul în afaceri, însă a înregistrat pierderi şi a acumulat datorii. Apoi a obţinut un mandat de deputat şi a dispărut din peisajul muzical. A renunţat şi la politică şi a preferat o viaţă liniştită cu fiul ei în Elveţia, ţară în care locuieşte de mulţi ani sora ei.

florin-ochescu-jr-fiu-dida-dragan-elvetia.jpg

florin ochescu
Florin Ochescu Junior, fiul Didei Drăgan şi al lui Florin Ochescu
foto: arhivă personală

Dida Drăgan şi-a relansat cariera muzicală în patria adoptivă, unde artista are numeroase concerte şi invitaţii la emisiunile televiziunilor elveţiene. Din când în când, revine în România pentru a înregistra noi piese alături de Ovidiu Komornyik.

12_florin-ochescu-si-dida-dragan-in-anii-80.jpg

1980 - Dida Drăgan şi Florin Ochescu

În ciuda momentelor dificile prin care a trecut, Dida Drăgan e la fel de frumoasă şi îşi menţine talia de viespe. Silvia Dumitrescu a apărut în viaţa lui Florin Ochescu în anul 1993, pe când aveau 34 de ani, respectiv 41. Cântăreaţa venea după un mariaj de trei ani cu artistul Mircea Dumitrescu şi a găsit fericirea şi împlinirea profesională lângă instrumentist. Silvia şi Florin au un fiu, Iulian (25 de ani), care e pasionat de muzica clasică. Pianist foarte talentat, Iulian Ochescu a absolvit Conservatorul şi a obţinut numeroase premii la concursurile de specialitate din ţară şi din străinătate.

Silvia Dumitrescu şi Florin Ochescu sunt căsătoriţi de 25 de ani şi au sărbătorit recent Nunta de Argint. „Ne-am îndrăgostit la prima vedere, la o petrecere. El mă plăcea foarte mult şi mă urmărea, era interesat dacă sunt cu cineva. Eram foarte buni amici şi m-a învăţat multe, iar relaţia noastră a început să fie mai mult decât o simplă amiciţie. La o altă petrecere, m-a invitat la el să vedem un concert al Tinei Turner. A pus caseta, dar n-am văzut nici până azi înregistrarea. Trei zile am stat la el. După ce ne-am căsătorit, ne-am contrazis, n-am găsit reţeta unei căsnicii perfecte, însă între noi există înţelegere, încă e umor în casă, râdem cu lacrimi, ne înţelegem necazurile unul altuia”, declară Silvia Dumitrescu despre mariajul cu Florin Ochescu. Chiar dacă s-a pozat cu toţi invitaţii, Silvia Dumitrescu a evitat să apară alături de Dida Drăgan.

Angela Similea a revenit în ţară şi a cântat din nou

E văduvă din anul 2011, iar de atunci Angela Similea (72 de ani) face naveta între Bucureşti şi Sudbury (Massachusetts, SUA), unde îşi vizitează unicul fiu Sorin Hilgen (46 de ani), nora Nicole şi nepoţii Jan Christian (23 de ani) şi Grace (21 de ani). S-a retras din muzică în anul 2014 şi unii au crezut că a părăsit definitiv ţara. Duminică, Angela a cântat din nou, doar pentru prieteni, la ziua lui Ovidiu Komornyik. Click! a aflat de ce vedeta nu vrea să-şi reia cariera muzicală. „Angela Similea arată senzaţional şi e într-o formă perfectă, iar vocea ei e neschimbată. Dar s-a retras şi nu vrea să revină asupra deciziei. Spune că îşi doreşte să rămână în memoria oamenilor aşa cum a fost la apogeul carierei, nu să ajungă să zică lumea «Vai, săraca, uite ce a îmbătrânit şi ce demolată e!». Ea ne-a spus că de la o vârstă, un artist trebuie să ştie să facă un pas înapoi”, au declarat, pentru Click!, surse din anturajul vedetei.

Loading...

Citește și

  • Andreea Marin (44 de ani) şi Silvia Dumitrescu (59 de ani) se respectă! Când e ger de crapă pietrele, divele stau cu zilele la Spa. Andreea Marin se relaxează şi se detoxifiază în acelaşi timp într-un dispozitiv ultramodern.

  • Silvia Dumitrescu se numără printre cele mai nonconformiste artiste de la noi, care a surprins, încă de la lansare, cu ţinutele sale excentrice. Interpreta a apărut pe scenă în patine cu rotile, a avut părul colorat în toate felurile, a purtat minijup şi dres plasă, cu mult înainte ca toate acestea să devină o modă. Acum, la 58 de ani, nu e deloc diferită, căci uite cum ne-a surprins la lansarea albumului muzical “Asta sunt”!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1