Băieți, Miss România e singură: “O femeie frumoasă suferă cel mai mult în viață!”

ioana-filimon-miss-romania-2016.jpg

Ioana Filimon, Miss Romania 2016, ghinion amor, sport, concurs de frumusete
Ioana Filimon este Miss România 2016

E frumoasă, deșteaptă și devreme acasă, însă nu are deloc noroc în iubire. Asta ne-a spus Ioana Filimon (26 de ani), tânăra care a câștigat Miss România în 2016. Prezentă recent la un eveniment monden, timișoreanca ne-a mărturisit că titlul de cea mai frumoasă femeie din România a reprezentat pentru ea o rampă de lansare din punct de vedere profesional, însă în viața personală, nici o schimbare.

“La capitolul iubire nu stau foarte bine acum, dar încerc să îmi ocup timpul mergând la sală, să nu mă gândesc la alte lucruri. Sunt singură, asta este, nu este o regulă că dacă ești frumoasă să ai și iubit și tot ce îți dorești de la viață. Din contră, după părerea mea, o femeie frumoasă, care se află în centrul atenției, suferă mai mult pentru că noi, zic eu, suntem mai complexate decât celelalte femei de felul cum arătăm, ne analizăm mai mult și mereu găsim câte ceva care nu ne convine”, ne-a spus Ioana. Tânăra ne-a mai mărturisit și care este tiparul ei în ceea ce privește bărbatul perfect: “Nu vreau să fie înalt, brunet cu ochii albaștri sau căprui. Cel mai important este să ne înțelegem noi bine și să fie chimia aia de la început, după care, pe parcurs, vedem noi dacă ne potrivim”.

Ioana Filimon, Miss Romania 2016, ghinion amor, sport, concurs de frumuseteZoom
Pe Ioana am întâlnit-o zilele trecute, la un eveniment monden
foto: Dorin Constanda

Ioana se bucură însă de succes pe plan profesional: “Am ceva filmări, am evenimente mondene la care particip și sunt încântată. La mine joburile sunt de pe o zi pe alta. Săptămâna viitoare plec la Timișoara, după care la Cluj, pentru că am acolo unele contracte de onorat. Foarte mult mi s-a schimbat viața după concurs, m-am mutat la București, lucru pe care nu l-am plănuit de mult timp”, ne povestește Miss România 2016. Manechinul cu picioare lungi ne-a mai zis că este foarte atentă la felul cum arată: “Merg la sală cu Roxana Vancea, eu până acum nu făceam sport, dar încerc să mă motivez. Merg aproape în fiecare zi, pentru că mă ajută să îmi tonific corpul și mă simt și eu altfel, ca femeie. Genetic seamăn cu tatăl meu, pentru că el este înalt și slab, am construcția lui. Mă simt o norocoasă că nu trebuie să fac foarte multe pentru a arăta așa”.

loading...