Catrinel Menghia s-a îngrăşat 15 kilograme în sarcină. Cum se întreţine înainte cu o lună să nască

catrinel_menghia_insarcinata_8_luni.jpg

catrinel menghia insarcinata 8 luni
Catrinel Menghia este însărcinată în 8 luni cu o fetiţă
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Catrinel Menghia îşi va cunoaşte curând fetiţa, actriţa fiind însărcinată în 8 luni. Aşadar, de luna viitoare frumoasa vedetă îşi va pune cariera din Italia puţin pe pauză pentru că va avea multe de făcut cu bebeluşul. Şatena a dat vestea că va deveni mamă destul de târziu, când era deja în al doilea trimestru de sarcină.

Catrinel Menghia (32 de ani) radiază de fericire. Va naşte luna viitoare o fetiţă pe care abia aşteaptă să o cunoască. Deşi sarcina ei este avansată, vedeta a căpătat rotunjimi doar în jurul abdomenului, probabil şi pentru că are mare grijă să fie activă şi face sport. Într-o imagine publicată pe Instagram, românca noastră face exerciţii uşoare pe terasa unei vile somptuoase din Roma şi priveşte oraşul de la înălţime.

catrinel.jpg

catrinel menghia insarcinata sport
Catrinel Menghia a luat 15 kilograme, fiind însărcinată în 8 luni
Foto: arhivă personală

Îmbrăcată în echipament sport, şatena este trădată doar de burtică de faptul că este gravidă în ultimul trimestru. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit chiar ea că a luat proporţii şi până în luna a opta de sarcină s-a îngrăşat deja 15 kilograme.

catrinel_menghia.jpg

catrinel menghia sport
Actriţa Catrinel Menghia face exerciţii uşoare
Foto: arhivă personală

Probabil că va mai pune câteva având în vedere că în ultima lună acest lucru este absolut normal şi pentru că bebeluşul se dezvoltă şi creşte în greutate mai mult.  

Cum a anunţat Catrinel Menghia că este gravidă

Catrinel Menghia a dat vestea, toamna trecută, la o gală caritabilă la Monte Carlo unde a lăsat să i se observe burtica în toată splendoarea. Românca  este extrem de fericită, mai ales că îşi dorea de ceva timp să devină mămică. Actriţa se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani.

"Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producator» . El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală", povestea actriţa pentru Click!.

Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati timp de 6 ani, până să decidă să divorţeze în 2011, însă se vede din nou mireasă, iar acum are şi mai multe motive să facă pasul cel mare.

 

Citeşte şi:

 

Catrinel Menghia nu se mai ferește! Și-a arătat burtica de gravidă în toată splendoarea

Catrinel Menghia s-a căsătorit în secret? Detaliul care o dă de gol

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Catrinel Menghia își surprinde adesea admiratorii virtuali cu ipostazele senzuale în care pozează, însă ultima imagine publicată de vedetă pe rețelele de socializare i-a lăsat mască pe internauți. Fotomodelul s-a lăsat fotografiată complet goală, alegând să adopte o poziție mai neobișnuită pentru ședința foto la care a participat.

  • Pentru Catrinel Menghia și partenerul ei de viață așteptarea a luat sfârșit! În urma unei programări la medic, unde i-au fost făcute câteva ecografii, Catrinel a aflat ce sex va avea bebelușul pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Pentru că și admiratorii săi sunt curioși, vedeta a decis să împărtășească marea veste și cu aceștia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5