Catrinel Menghia s-a căsătorit în secret? Detaliul care o dă de gol

catrinel_menghia_insarcinata.jpg

catrinel menghia insarcinata
Catrinel Menghia este extrem de fericită
foto: Profimedia

După vestea surprinzătoare a sarcinii, Catrinel Menghia este pe cale să mai lanseze în "bombă". Actriţa pare că şi-a oficializat relaţia de 7 ani pe care o are cu producătorul italian Massimiliano Di Lodovico. Românca a publicat chiar ea un indiciu care ne conduce cu gândul că cei doi au devenit soţ şi soţie în cea mai mare discreţie.

Catrinel Menghia și-a trecut în dreptul numelui ei, Catrinel Marlon, și inițialele D.L. de la numele de familie al iubitului ei. Acest lucru nu poate decât să ne facă să credem că românca noastră şi producătorul italian s-au căsătorit, în mare secret, iar românca a preluat numele acestuia. De altfel, chiar ea povestea că părinţii iubitului ei o privesc ca făcând parte din familie încă de acum câţiva ani.

catrinel.jpg

catrinel menghia sarcina
Catrinel Menghia a atras toate privirile la Monte Carlo
foro: Profimedia

"Părinţii lui Massimiliano sunt cei mai calzi oameni pe care i-am cunoscut vreodată. În plus, se comportă cu mine ca şi cum aş fi fiica lor. Ba de multe ori, în prezenţa lor, nu mă simt iubita lui Massimiliano, ci sora lui", povestea Catrinel pentru Click!

catrinel_initiale.jpg

catrinel menghia instagram
În dreptul numelui, Catrinel şi-a adăugat iniţialele iubitului italian, care se pare că i-a devenit soţ
foto: captură Instagram

Catrinel Menghia și Massimiliano di Ludovico  formează un cuplu de aproape 7 ani. Românca a atras marți seara, toate privirile la opera din Monte-Carlo, la Gala for the Global Ocean, eveniment organizat de prințul Albert al II-lea de Monaco. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie neagră, din dantelă, lungă, care i-a dezvăluit burtica de gravidă. Catrinel Menghia a mai fost căsătorită cu fostul fotbalist Massimo Brambati. Cei doi au divorțat în anul 2012.

Loading...

Citește și

  • catrinel menghia insarcinata

    Catrinel Menghia se pregăreşte să schimbe scutece şi a dat vestea miercuri seară la o gală caritabilă la Monte Carlo unde a lăsat să i se observe burtica în toată splendoarea. Românca (32 de ani) este extrem de fericită, mai ales că îşi dorea de ceva timp să devină mămică. Actriţa se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani.

  • Catrinel Menghia a strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Cea de-a 75-a ediție a Festivalului de film de la Veneția a găzduit mai multe nume celebre ale lumii mondene internaționale.

  • catrinel menghia venetia premiu revelatie actrita

    Catrinel Menghia (32 de ani) este recunoscută pentru frumuseţea ei răpitoare şi la fel de interesantă este şi surioara ei mai mică, Lorena (29 de ani). Cele două şatene se pare că au cui să-i calce pe urme, căci mama lor este şi ea o femeie atrăgătoare. Lili Menghia a împlinit 51 de ani, motiv pentru fetele ei celebre să-i transmită urări calduroase şi buchete de flori.

  • Cea de-a 71-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, care se desfăşoară în perioada 8 - 19 mai, seamănă mai degrabă cu un show de la “Victoria’s Secret”, căci topmodele una şi una defilează, în fiecare seară, pe covorul roşu.