Catrinel Menghia, goală complet! Nu e prima dată când pozează fără haine

catrinel_deschidere.jpg

catrinel menghia
Catrinel Menghia
foto: arhiva personala

Nu este vară și nici măcar cald, dar Catrinel Menghia le face carantina mai ușoară celor care de află în izolare la domiciliu în aceste săptămâni, în Italia, țara ei de domiciliu, fiind greu încercată de Coronavirus. A distribuit o imagine cu ea complet goală. Nu poartă haine, ci arată tuturor de ce a fost lăudată mereu pentru că este una dintre cele mai frumoase romance din Peninsulă.

În urmă cu mai bine de un an, când încă avea burtică de gravidă, Catrinel Menghia suspina după formele cu care urca pe podimuri și apărea la cele mai importante evenimente de film. Fotomodel și actriță, Catrinel Marlon, așa cum a devenit românca noastră în Italia, tânjea după silueta ei, dar acum nu mai are niciun motiv să o facă. A distribuit o imagine, care nu mai are nevoie de comentarii.

catrinel.jpg

catrinel menghia
Catrinel Menghia le-a ridicat tensiunea italienilor și românilor, deopotrivă cu această imagine
foto: arhiva personala

 

Este bronzată și “îmbrăcată” cu un trup de zeiță pe care îl expune mândră, căci are cu ce se lăuda. Lipsită total de inhibiții, Catrinel a lăsat să se vadă tot, fără să se acopere vreun pic în decursul acestei sesiuni foto.

Catrinel Menghia a adevenit mămică la 32 de ani

Pe lângă atuurile fizice pe care le are, vedeta este și foarte flexibilă, în alte imagini anterioare, putând să execute tot felul de pozii inspirată din yoga, care nu sunt nici pe departe la îndemâna oricui.

Catrinel Menghia, în vârstă acum de 33 de ani, poza cu burtica la vedere însărcinată în 8 luni.

catrinel-menghia-insarcinata.jpg

catrinel menghia insarcinata
În 2019, Catrinel se pregătea să devină pentru prima dată mămică de fetiță
foto: arhiva personala

 

Acum, a aniversat un an de la nașterea fetiței sale. Vedeta umbla pe atunci în sertarul cu amintiri, de unde a scos la iveală o fotografie care i-a rididact mingea la fileu, așa cum se întâmplă de altfel, cu majoritatea pozelor ei.

catrinel-menghia_contorsionism.jpg

catrinel menghia
Catrinel poate să execute tot felul de poziții de contorsionism
foto: arhiva personala

"Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată. Am împărțit acest trup multe luni și am experimentat deja atât de multe împreună. Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem. Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou”, scria emoționată Catrinel în mediul online, în ianuarie 2019.

 

Citește și:

 

Catrinel Menghia și-a botezat fetița. Petrecerea a avut loc într-un cadru intim și plin de stil

Catrinel Menghia, apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Cannes!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1