Cătălin Crișan, confesiuni romantice: "Am curtat-o pe Oana Sîrbu". Care a fost reacția actriței din "Liceenii"

catalin-crisan-oana-sirbu.jpg

Cătălin Crișan și Oana Sîrbu
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Sîrbu (53 de ani) a stârnit mari pasiuni în tinerețe. Vedeta din „Liceenii” i-a căzut cu tronc până și cântărețului Cătălin Crișan. Solistul, care s-a bucurat de un renume de mare cuceritor la viața lui, a dezvăluit că a curtat-o în tinerețe pe frumoasa artistă, însă fără succes.

Cătălin Crişan a fost și a rămas un romantic incurabil. Solistul, acum în vârstă de 53 de ani, are la activ două căsnicii eşuate şi câteva relaţii care ”nu au mers”. Dintotdeauna însă Cătălin Crișan a avut lipici la femeile frumoase. De curând, artistul a dezvăluit numele uneia din iubirile sale neîmpărtășite, din tinerețe, chiar din adolescență am putea spune.

Cătălin Crișan: "Am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea"

Cătălin Crișan a mărturisit abia acum că, la 17 ani, făcuse o pasiune nebună pentru Oana Sîrbu. Cei doi s-au întâlnit la o serată dansantă, iar artistul a invitat-o la dans și apoi la cafea. Răspunsul solistei l-a lăsat însă mut pe cântăreț, care s-a ales cu primul lui refuz din partea unei femei. “Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada pre <Liceenii>. Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansate, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”, a povestit Cătălin Crișan, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Citește și:

Oana Sîrbu, confesiuni sfâșietoare la un an de la moartea mamei: "O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut"

Oana Sârbu a avut Covid: "12 minute, atât am dat masca jos, și asta a fost. Am tras o spaimă mare"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul