„Bravo, ai stil! Celebrities” revine cu al șaptelea sezon, în această toamnă!

ilinca_vandici_kanal_d.jpg

Ilinca Vandici
„Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon - Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!
Foto: Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

„Bravo, ai stil!” se pregătește să aducă în fața telespectatorilor un nou sezon memorabil. Nouă concurente pornesc într-o călătorie care le va transforma din celebrități, în repere de stil. Călătoria se numește “Bravo, ai stil” și a ajuns la sezonul 7 – Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil! Celebrities” este gata să le poarte pe concurente în cea mai importantă călătorie stilistică a lor, în cel de-al șaptelea sezon în care le veți descoperi  în ipostaze inedite, cu emoții și trăiri la intensitate maximă. 

“Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din <Bravo, ai stil! Celebrities>”, spune Ilinca Vandici. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul