Ce rochiță de prințesă a purtat fiica Andreei Antonescu la nunta Andreei Bălan!

andreea_antonescu_fetita.jpg

andreea antonescu si fetita ei la nunta andreei balan
Andreea Antonescu, mândră de Sienna, mica ei prințesă
Foto: arhivă personală

Fiica Andreei Antonescu, Sienna, a apărut la nunta Andreei Bălan purtând o rochie de prințesă, care a eclipsat-o chiar și pe mama ei. Solista a ales să poarte o rochie portocalie cu volane.

Sienna și mama ei au venit împreună la nunta Andreei Bălan, care a avut loc duminică, 15 septembrie. Sienna a purtat o rochie roz, asortată cu o coroniță de prințesă care s-a potrivit perfect acestui eveniment. Părul lung a fost coafat la salon în bucle lejere, întregind imaginea diafană a micuței.

Cum a decurs nunta Andreei Bălan cu George Burcea

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, nașii Andreei și ai lui George, au avut grijă ca în această zi, cei doi soți să fie cei mai fericiți oameni de pe pământ. Pentru ca ziua de 15 septembrie să rămână mereu impregnată în inimile mirilor, Aurelian și Monica le-au oferit lumânări de nuntă pe care le-au scris un mesaj emoționant.

 

„Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordați respect, să aveți încredere, să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri, Aurelian și Monica”, au scris cei doi nași pe lumânări.

Loading...

Citește și