Cât s-a îngrășat Diana Dumitrescu în sarcină: «Devine din ce în ce mai greu, am pofte»

diana-dumitrescu-sarcina-crop.jpg

diana dumitrescu
Pe 9 iulie, Diana Dumitrescu a participat la petrecerea fetelor de la Andre
foto: Gheorghe Chelu

Graviduţa Diana Dumitrescu are mari emoţii! Se apropie cu paşi repezi de marele moment când îl va aduce pe lume pe băieţelul ei şi al lui Alin Boroi. Actriţa mai are doar două luni până va naşte.

Diana Dumitrescu s-a îngrăşat 12 kilograme şi spune că pofteşte la mâncare italienească. "Devine din ce în ce mai greu. Acum mă gândesc cum să fac să nu mai obosesc când merg, când respir. Am luat cam 12 kilograme. Mi-am dorit mult să nu iau mai mult de 15 kilograme, dar având în vedere că mai am două luni, cred că mă îndrept spre 20 de kilograme în plus. Pe care sper să le dau la fel de repede jos, așa cum le-am pus. Spune-mi pizza şi nu pot să mă abţin, spune-mi paste şi nu pot să mă abţin. L-am conceput în Italia, de aici pofetele astea", ne-a declarat graviduţa, care se apropie de 70 de kilograme. Însă acesta este ultimul lucru care contează în cazul unei femei care poartă un copil.

diana-dumitrescu-sarcina.jpg

diana dumitrescu
Diana Dumitrescu s-a îngrășat până acum 12 kilograme
foto: Gheorghe Chelu

Diana şi soţul ei, Alin Boroi, au demarat deja pregătirile pentru camera bebeluşului. "Am început să-i pregătim camera, suntem în lucru. Nu m-am grăbit, pentru că am călătorit foarte mult pe perioada sarcinii. Mi-a prins foarte bine. Nu am avut probleme. Am călătorit mult şi am amintiri foarte frumoase. Ultima oară am fost la Cannes. Şi prin ţară am călătorit foarte mult. Chiar weekend-ul trecut am fost la Măldăreşti", ne-a mai spus actriţa.

Diana Dumitrescu a devenit soţia lui Alin Boroi anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriţă pe 16 septembrie. Diana se află la a doua căsătorie. În trecut, actriţa a mai fost căsătorită cu regizorul Ducu Ion.

Citește și:

Diana Dumitrescu, primele declaraţii după nuntă: «A fost mai greu ca prima dată!»

Diana Dumitrescu a pozat în costum de baie, însărcinată în aproape 9 luni! Ce bine arată vedeta!

 

 

Loading...

Citește și

  • Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Diana Dumitrescu a dezvăluit modul în care și-a cunoscut actualul soț, menționând că a existat o persoană, un actor autohton, care le-a făcut celor doi cunoștință și care a ajutat, astfel, la formarea legăturii dintre îndrăgostiții care au devenit și soți cu puțin timp în urmă. Diana și Alin Boroi s-au căsătorit în luna septembrie a acestui an, după trei ani de relație.

  • Ruxandra Ion (62 de ani) sau ”Mama Telenovelelor” are fler la actrițe și știe să le facă celebre prin roluri care li se potrivesc-mănușă.