Cine este Beatrice Olaru, marea câștigătoare Exatlon sezonul 2

finala_exatlon_romania_.jpg

Beatrice Olaru a căștigat premiul cel mare de 100.000 de euro de la Exatlon
Citeste tot despre: 

Beatrice Olaru este câștigătoarea sezonului 2 de la Exatlon. A luptat foarte mult pentru acest trofeu și pentru premiul cel mare de 100.000 de euro, dar a ieșit învingătoare și este bucuroasă că a reușit să reziste în concurs până în fina, ba chiar fiind desemnată cea mai bună sportivă a sezonului.

Beatrice Olaru a fost desemnată câștigătoarea sezonului 2 a emisiunii Exatlon după aproape patru luni de concurs în Republica Dominicană, după confruntarea cu trasee extrem de dificile, presiunea probelor, adaptarea in mijlocul echipelor  și este extrem de fericită. 

finala_exatlon_romania_5.jpg

Beatrice Olaru a fost desemnată câștigătoarea sezonului 2 Exatlon

Cine este Beatrice Olaru 

Deși toată lumea o cunoaște acum ca fiind câștigătoarea sezonului 2 de la Exatlon, nu mulți știu cu ce se ocupa ea în viața de zi cu zi și ce realizări are. Beatrice Olaru este o fostă handbalistă de performanță. Ea are 29 de ani, iar studiile ei nu au fost sportive, ea a finalizat Facultatea de Jurnalism și Științe ale comunicării, la Universitatea din Iași.

După aceste studii, ea a devenit instructor de fitnes, și în scurt timp și-a dezvoltat și un program online de training. Deși este foarte devotată sportului, ea are o pasiune și pentru călătorii și fashion. În anul 2010, ea a fost una dintre finalistele de la Miss Univers România. În prezent, Beatrice Olaru este logodită.

„Știu că am muncit foarte mult si  ca mi-am dorit sa evoluez, am fost atat de recunoscatoare pentru sansa de a fi aici la Exatlon, incat nu am avut cum sa nu muncesc si sa nu fructific. N-am visat la trofeu, dar mi-am dorit tot timpul ca a doua zi, cand vin pe traseu, sa fiu cea mai buna. Am muncit si asa s-a construit aceasta evolutie a mea”, a spus, extrem de emotionata, Beatrice Olaru dupa obtinerea trofeului.

Cum a decurs finala Exatlon, sezonul 2

Cea mai bună fată din concurs și cel mai bun băiat de la Exatlon au fost aleși în urma a două semifinale extrem de intense. În cea feminină, s-au confruntat  Beatrice Olaru și Corina Petruț, Beatrice înscriindu-se în finală, după un meci extrem de emoționant între două coechipiere și foarte bune prietene. Semifinala masculină a aruncat în duel „frate contra frate”, Iulian și Alin luptând până la ultimele puteri pe un traseu care i-a făcut să se prăbușească, la propriu, de epuizare. Mai mult decât efortul fizic, cel psihic a părut să îi macine pe cei doi tineri atât de dornici să câștige Marea Finală Exatlon 2018. Alin și-a depășit adversarul, în ciuda accidentării grave cu care s-a confruntat în trecut și a interdicției primite de la medici de a intra pe traseu.

Doi Războinici extraordinari, adevărați eroi la Exatlon, Beatrice Olaru si Alin Andronic, au trecut ultima bătălie, într-o tensiune extremă. Cei doi finaliști au ales câte doua trasee, fiecare dintre ei concurând contracronometru. Timpii la care s-au raportat rezultatele au fost pentru Beatrice, media obținută pe acel traseu de fete, iar pentru Alin, media obținută de băieți pe respectivul traseu.

„Cu cât Alin coboară mai mult sub media la masculin, o va forța pe Beatrice să aibă un timp și mai bun. Dacă Alin este sub media la masculin, cresc șansele lui Betty de a obține un timp care poate fi chiar și peste media feminină”, a explicat Cosmin Cernat continuarea jocului. 

Dacă la primul traseu, cel ales de Alin, câștigătoare a ieșit Beatrice, în cel de-al doilea, ales de aceasta, Alin părea să domine. Supriza uriață a concursului a fost abandonul lui Alin, după momentul în care a fost egalat de Beatrice cu scorul de 2-2. În urma abandonului, tânăra războinică a fost declarată câștigătoare cu 3 – 2 în cea de-a doua rundă, scorul final devenind astfel 2-0 în favoarea lui Beatrice.

Loading...
 
 

Citește și