Carmen Brumă are un corp de zeiţă şi doar 58 de kilograme

La 1,74 m înălţime, cântăreşte 58 kg şi se menţine aşa de peste zece ani cu un regim alimentar sănătos şi mult sport. În plus, Carmen Brumă (42 de ani) s-a ţinut departe de tot ce înseamnă operaţii estetice şi reuşeşte să aibă un corp tonifiat chiar şi după ce a devenit mamă.

Iubita lui Mircea Badea (45 de ani) a dezvoltat mai multe diete pe care le-a testat personal şi pe care le recomandă celor care au probleme cu greutatea.

12-13-carmen-bruma.jpg

2019. Acum, vedeta face mult sport şi arată perfect

Primele care trebuie să dispară din alimentaţie sunt produsele de tip fast-food, apoi băuturile răcoritoare acidulate şi îndulcite cu zahăr sau îndulcitori sintetici. Pentru a-i convinge pe toţi că poţi câştiga lupta cu greutatea, Carmen a scos din arhivă imaginea din adolescenţă, în care e de nerecunoscut şi a alăturat-o uneia din prezent.

12-13-c-carmen-bruma.jpg

1993. În liceu avea probleme cu greutatea

În prima imagine, are 16 ani şi 86 kg, iar în a doua, 26 de ani mai târziu, cântăreşte cu 28 kg mai puţin. Vedeta oferă aceste reţete la pachet cu exerciţii sportive pe care oricine le poate executa.

Loading...
 
 

Citește și

  • Adepta stilului de viață sănătos, Carmen Brumă (41 de ani) a creat numeroase diete de slăbit, însă are și trei trucuri, unul dintre ele fiind un mic dejun consistent.

  • carmen bruma lenjerie intima

    Carmen Brumă (41 de ani) arată senzațional, așa că nu este de mirare de ce nu are nicio problemă în a poza în lenjerie intimă. Dacă ea nu are o problemă, atunci alții au, dacă ar fi să ne luăm după comentariile de pe rețelele sociale. Cea mai recentă imagine publicată de vedetă a stârnit o adevărată "furtună într-un pahar cu apă", dar aceasta a reușit să facă haz de necaz.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1