Ce emoționat e Radu Vâlcan după ce Adela Popescu a născut! Iată ce mesaj a transmis

radu-valcan-tata.jpg

Radu Vâlcan este foarte fericit deoarece a devenit tată pentru a doua oară
Foto Facebook

Adela Popescu a născut duminică dimineață, 9 decembrie, un băiețel perfect sănătos, iar cei doi părinți sunt foarte mândri și bucuroși. Radu Vâlcan i-a fost alături în fiecare moment Adelei. Ambii părinți au publicat fotografii din spital și au mărturisit că sunt foarte fericiți.

Radu Vâlcan a publicat o fotografie emoționantă cu soția lui și fiul nou-născut, iar prietenii virtuali le-au scris multe mesaje de felicitare, alături de mii de apreciari la imaginile publicate pe rețelele de socializare.

Adela Popescu a născut un băiețel perfect sănătos

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară și sunt foarte bucuroși. Prezentatorul tv a publicat la rândul lui o imagine din maternitate, unde apare alături de soția lui, care a născut după cinci ore de travaliu.

radu-valcan-adela-popescu-copil.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară
Foto Instagram

 

„După ce că este epuizată, frumoasă și superbă, mă mai și sprijin pe ea de emoții! Vă iubesc!”, a fost descrierea fotografiei publicată de Radu Vâlcan pe Instagram.

Cum a anunțat Adela Popescu că a născut un băiețel perfect sănătos

Vestea că Adela Popescu a născut a fost făcută chiar de ea pe rețelel de socializare unde a publicat și o fotografie unde le-a arătat tuturor cât este de fericită, chiar și după cinci ore în care a stat în travaliu și a adus pe lume cel de-al doile copil.

adela-popescu-a-nascut.jpg

Adela Popescu a născut un băiețel duminică dimineață
Foto Instagram

„Gataaa! Uraaaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieșit din sală, după cinci ore de travaliu. O fotografie mai bunp nu am, dar sper sp simțiți și voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu ca „flățiolul” e bine, sănătos, voios și mâncăcios. Vă pupăm toți patru!”, a fost descrierea fotografiei prin care a anunțat că a devenit mămică pentru a doua oară.

Primele declarații ale Adelei Popescu după ce a adus pe lume al doilea copil

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea tv a intrat în direct în cadrul emisiunii "Vorbește lumea" și a declarat că nașterea a decurs bine și că atât ea, cât și bebeluțul se simt foarte bine.

„S-a născut ieri dimineață la 10:16. Alexandru a fost la 11:06. E frumușel ca tatăl. Am mai primit și câteva remarci, cum că ar semăna și cu mama. Personal mi se pare că seamănă cu bunica lui Radu. Cred că va avea ochii albaștri. I-a adus și frățiorul o jucărie. A fost un sfat pe care l-am primit de la psihologi, să primească un cadou de la frățior. Sunt foarte bine, mă bucur că am reușit să mă chinui atât. Cred că mai stau o zi-două în maternitate”, a declarat ea pentru ProTv.

Loading...
 
 

Citește și