Care sunt cei cinci concurenți, rămaşi în cursa pentru marele premiu de la «Ultimul Trib»

ultimul_trib_6.jpg

ultimul trib finalisti
5 concurenţi îşi vor disputa premiul cel mare
Foto: Antena 1

Se strâng rândurile la «Ultimul Trib». În competiţia ce se filmează în Madagascar au rămas doar cinci concurenţi. Cornelia Condeescu (Nely) a fost eliminată vineri seara.

Duelul cu Ioana i-a adus eliminarea Corneliei Condeescu. Acum în competiţie au rămas doar cinci concurenți care vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc la "Ultimul Trib". Este vorba despre Ioana Șulea, Sorin Brotnei, Mircea Zamfir, Daniel Chiriță și Silviu Geandră. 

duel.jpg

duel nelly condeescu ioana sulea
Duelul s-a dus între Nely şi Ioana
Foto: Antena 1

Pe plajă, blonda a fost cea care a dat dovadă de forță, dar și de mult calm pe timpul probei și a reușit să câștige. ”Mi-am dorit atât de mult să câștig astăzi. Cea mai mare împlinire este că au fost atât de multe femei puternice și totuși eu, cea mai mică, am ajuns până aici”, a spus Ioana copleșită, știind că din cei 21 de concurenți care au intrat în Ultimul Trib, ea face acum parte din ultimii cinci finaliști.  

Pentru ce se luptă cei cinci finalişti rămaşi în cursa «Ultimul trib» 

La scurt timp însă, cei cinci finaliști din Ultimul Trib și-au dat seama cu adevărat că lupta a devenit acerbă, când au aflat că miza în jocul pentru premiu nu va mai fi doar o cină sau un telefon acasă, ci va aduce și un lucru cu adevărat important în cursa pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro: imunitate! ”Toți am început să avem emoții, cred că ne-a crescut pulsul instant!”, a mărturisit Sorin Brotnei. Următoarea ediţie "Ultimul trib" va fi difuzată vineri (15 martie).  

 

Citeşte şi:

 

Silviu Geandră a câștigat peste 1000 de euro la Ultimul Trib: «Am reușit să îmi confirm statutul de luptător individual de elită»

Dima Trofim a participat la Ultimul Trib pentru a-și ajuta sora bolnavă: «A fost ca și mama mea»

Loading...
 
 

Citește și

  • Prima luptă pentru ”Teritoriu” i-a trimis pe ”Lemuri” în satul tradițional din Madagascar, însă niciunul dintre aceștia nu era pregătit pentru ceea ce îi aștepta acolo, după cum telespectatorii pot vedea joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, în ”Ultimul Trib”.

  • Noua emisiune a Antenei 1 promite mult suspans și aventură și aduce cu sine, de asemenea, și un premiu ce îi va face pe cei 21 de concurenți să se lupte atât cu adversarii, cât și cu cele mai mari temeri ale lor. Fiecare participant visează ca la finalul concursului să fie fericitul câștigător al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, iar unii dintre aceștia și-au făcut deja și planuri legate de modul în care doresc să cheltuie frumoasa sumă. Iată în ce vor să investească patru dintre participanții emisiunii „Ultimul Trib”!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1