Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. A fost internat la ATI cu COVID-19

mihai-budeanu.png

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu
Foto: Facebook

Cântărețul Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, membru al formației 3 Sud Est, a ajuns la Terapie Intensivă din cauza coronavirusului. În prezent, artistul se află la Spitalul Municipal Medgidia, la secția ATI și are nevoie de tratament cu plasmă convalescentă.

Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membri ai trupei 3 Sud-Este a fost internat la Terapie Intensivă, după ce starea sa de sănătate s-a agravat, din cauza infectării cu coronavirus. La scurt timp după ce acesta a fost depistat pozitiv cu COVID-19, cântărețul a fost internat în Spitalul Municipal din Mangalia, ulterior fiind transferat către Medgidia, la secția ATI.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic de la Spitalul din Mangalia, la scurt timp după ce Mihai fusese internat.

În prezent însă, colegii săi de trupă au venit cu vești mai bune. Aceștia au publicat un mesaj în care au dezvăluit care este starea de sănătate actuală a cântărețului. Potrivit spuselor lui Laurențiu Duță și a lui Viorel, artistul a trecut, din fericire, perioada critică și se pare că starea sa se îmbunătățește pe zi ce trece.

„Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine!”, au scris membrii trupei 3 Sud Est.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1