Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, a ajuns la Terapie Intensivă din cauza coronavirusului

img.jpg

mihai
Mihai Budeanu are nevoie de plasmă convalescentă
Sursă foto: Antena 1

Mihai Budeanu (44), membru al formației 3 Sud Est a ajuns la Terapie Intensivă din cauza coronavirusului. Se află la Spitalul Municipal Medgidia, la secția ATI și are nevoie de tratament cu plasmă convalescentă.

Mihai Budenu a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia întrucât efectuarea tratamentului cu plasmă convalescentă nu era posibilă la spitalul din Mangalia. 

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia. 

Constanța intră în carantină vineri, 20 noiembrie

Municipiul Constanța intră în carantină, de vineri, de la ora 20:00, după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a aprobat o hotărâre în acest sens. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că joi în Municipiul Constanța a fost înregistrată o rată de infectare de 9,11 la mia de locuitori. 

 

Loading...

Citește și