Cum a învins cancerul Nataşa Raab. Dezvăluirile actriţei

natasa_raab.jpg

natasa rabb cancer ovarian actrita mama vis neimplinit
Actriţa a povestit ce mult regretă că nu a putut avea copii
foto: Prima Tv

Nataşa Raab a avut o copilărie frumoasă, dar a fost nevoită să se maturizeze înainte de vreme. A preluat responsabilitatea de cap al familiei la vârsta de 23 de ani, după moartea tatălui său, şi de atunci are grijă de mama şi de fratele ei. Şi-a dorit să devină mamă, însă a aflat că suferă de o boală nemiloasă care a împăiedicat-o să-şi îndeplinească visul.

Invitată în emisiunea "Constantin 60’" de la Prima TV, actriţa Nataşa Raab a povestit despre lucrurile bune şi mai puţin bune din viaţa ei, despre visul neîmplinit de a deveni mamă, dar şi despre cum a învins cancerul. "Fiind mai mare, am considerat că eu trebuie să fiu cea responsabilă. Tata m-a învăţat de mică că o fată trăieşte într-o lume a bărbaţilor şi trebuie să fie bărbată şi responsabilă pentru ceea ce face. Am încercat să-i conving întotdeauna pe cei din jurul meu cu ceea ce am în cap, nu cu buzele mai rujate sau mijlocul mai subţire ori cu botină din cea mai fină. Din acest motiv bărbaţii au fost întotdeauna cei mai buni prieteni ai mei”, a spus actriţa.  

natasa_raab_alex_constantin.jpg

natasa rabb cancer ovarian actrita mama vis neimplinit
Actriţa a fost invitata lui Alexandru Constantin
foto: Prima Tv

Nataşa Raab şi-a dorit cu ardoare să devină mamă, însă, tratamentele de specialitate n-au dat nici un rezultat, iar în momentul în care a fost diagnosticată cu cancer ovarian speranţa de a aduce pe lume un copil a fost spulberată.

"Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab în emisiunea Constantin 60’, de la Prima TV. Actriţa le-a sfătuit pe doamne şi domnişoare să meargă la medic măcar o dată pe an.

Pentru că nu a reuşit să-şi împlinească visul de a deveni mamă pe cale naturală, actriţa s-a gândit să adopte un copil. "Soţul meu n-a fost de acord, pentru că nu ştii niciodată, chiar şi al tău (n.r. copilul) poate să-ţi facă surpriz"”, a mărturisit actriţa. Cu toate astea Nataşa are motive de bucurie, pentru că poate oferi dragoste maternă. "Am foarte mulţi finuţi şi finuţe şi răsfrâng asupra lor dragostea pe care aş fi răsfrânt-o şi asupra copiilor carne din carnea mea", a încheiat Nataşa Raab.

Loading...

Citește și