Bunicul Antoniei a fost operat de urgență. Cum se simte bărbatul

antonia_1.jpg

Antonia trece prin momente grele de când bunicul ei a fost internat și operat de urgență

Antonia trece prin momente grele de când bunicul ei a acuzat dureri și a ajuns de urgență la spital, unde a fost nevoit să sufere o operație. El se află în spital de mai mult timp, unde este internat.

Antonia se confruntă cu probleme dificile în ultimele zile deoarece, bunicul ei de care este foarte atașată a ajuns la spital acuzând dureri crunte în zona stomacului. Potrivit wowbiz.ro, bunicul Antoniei se află la Spitalul Fundeni, în îngirjirea medicilor.  
“Totul s-a întâmplat rapid! În urmă cu câteva zile, bunicul Antoniei s-a simţit rău şi a fost internat. După o serie de investigaţii importante, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile! Din fericire, operaţia a decurs bine şi starea lui s-a mai ameliorat! Este adevărat, bătrânul se află la Terapie Intensiva, însă situaţia lui este una bună, nu au existat complicaţii, astfel că, peste puţin timp, va putea să fi transferat într-o rezervă a clinicii bucureştene!”, au povestit prietenii cântăreţei, potrivit sursei citate anterior.

10-vedete-1sfghdfgh.jpg

Bunicul Antoniei a fost operat de urgență

 

Bunicul ei a mai suferit o operație pe cord

Bunicul Antoniei a fost diagnosticat în urmă cu mai bine de un an cu stenoză cardiacă şi a fot nevoit să se opereze de urgenţă. Intervenţia a costat 8.000 de euro. ”Tata obosea foarte repede şi avea ameţeli pentru că nu se mai oxigena cum trebuie creierul. Am fost la spital, am făcut toate analizele de rigoare, iar medicii au depistat că valva de la inimă nu se mai închide cum trebuie, iar sângele nu mai circula ca la o persoană normală. Ni s-a recomandat să facem cât mai repede cu putinţă operaţia de înlocuire a valvei aortice”, a povestit pentru Click! Denise Iacobescu, mama Antoniei mai demult.

Loading...

Citește și

  • Antonia (29 de ani), considerată una dintre cele mai frumoase vedete din show-biz-ul autohton, a fost şi model pentru un artist talentat. Aproape 45.000 de persoane au apreciat fotografia postată de solistă pe Facebook cu pictura realizată de artistul Frohlich Regian, născut în Germania.

  • Antonia (29 de ani) este una dintre cele mai frumoase artiste din România şi, deşi are trei copii, pare o adolescentă. Dar are şi ea micile secrete cu ajutorul cărora ţine timpul în loc: şi-a făcut abonament la sala de sport, ţine o dietă personalizată şi merge la medicul estetician, pentru tratamente revoluţionare. Ea ne-a vorbit despre ”Terapia Vampir”, la care apelează frecvent.