Clipe grele pentru Antonia. Bunicul său, operat pe cord deschis

10-vedete-1sfghdfgh.jpg

Antonia şi mama ei, Denise Iacobescu, au grijă de bărbatul care le-a dedicat lor întreaga viaţă

Artista trece prin clipe grele după ce bărbatul care îi este ca un al doilea tată se confruntă cu grave probleme de sănătate. Bunicul Antoniei a fost diagnosticat cu stenoză cardiacă şi trebuie să se opereze de urgenţă. Intervenţia costă 8.000 de euro.

Antonia (28 de ani) trece prin clipe grele. După ce a fost eliminată din show-ul ”Uite cine dansează!”, difuzat la PRO TV, celebra artistă se împarte între studio, familie şi bunicul din partea mamei. La vârsta de 72 de ani, bătrânul se bucura că a învins cancerul faringian şi parcă se mai liniştise. Această stare nu a durat prea mult pentru că ghinionul a făcut că în urmă cu câteva luni a început să se simtă rău. Mai precis, iarna trecută,  Mihai Constantinescu s-a trezit că nu mai poate să respire şi i s-a făcut rău. Aceste simptome le-au speriat pe fiica şi pe nepoata sa şi au hotărât să-l ducă imediat la spital pentru analize amănunţite.

”Tata obosea foarte repede şi avea ameţeli pentru că nu se mai oxigena cum trebuie creierul. Am fost la spital, am făcut toate analizele de rigoare, iar medicii au depistat că valva de la inimă nu se mai închide cum trebuie, iar sângele nu mai circula ca la o persoană normală. Ni s-a recomandat să facem cât mai repede cu putinţă operaţia de înlocuire a valvei aortice”, a povestit pentru Click! Denise Iacobescu, mama Antoniei.

Modalitatea prin care i se va monta o valvă artificială este una extrem de dificilă, întrucât presupune desfacerea sternului, iar perioada de vindecare e destul de greoaie. Intervenţia costă 8.000 de euro, însă nu preţul e o problemă pentru celebrul bunic, fiindcă scumpa lui nepoată se va ocupa de acest aspect.  Timpul e o problemă. ”Deşi  reprezintă o urgenţă, medicii ne-au spus să mai aşteptăm până se face vremea mai bună”, ne-a mai spus ea.

Mihai Constantinescu, iubire secretă cu Valeria Arnăutu

Zoom
Ana (stânga) este fiica Valeriei şi a lui Mihai

 

În 1988, după ce artista de muzică populară Valeria Arnăutu divorţase de fostul soţ, l-a întâlnit pe bunicul Antoniei.  Ea avea 27 de ani, iar el 40. Solista a fost cucerită de frumuseţea lui Mihai Constantinescu. ”Era un bărbat frumos şi m-a cucerit pentru că-şi crescuse cele două fiice singur, adică pe Denise, mama Antoniei, şi pe Alice”, declara pentru Click! Valeria. Au vrut să se căsătorească, însă la câteva luni de relaţie a rămas însărcinată. S-au mutat împreună, iar la scurt timp nu s-au mai înţeles şi s-au despărţit. ”În luna a opta de sarcină, eu m-am întors în casa mea. Ana, fiica noastră, a fost recunoscută de el”, a mărturisit Valeria, în exclusivitate, pentru Click! 

loading...
Loading...

Citește și